Nowe armie w 7 edycji - plotki
Witam.
A ja w pijanym widzie doszedłem do następującego wniosku: Niech sobie będzie jakakolwiek armia, mogą to być nawet motylki i Calineczka, ale niech fluffowo/figurkowo/stylem walki itp. itd. będzie skierowana do pań. Chociaż trafienie w kobiecy gust,
hmm.. takie rzeczy zdarzają się chyba tylko w erze. 
Pozdrawiam
A ja w pijanym widzie doszedłem do następującego wniosku: Niech sobie będzie jakakolwiek armia, mogą to być nawet motylki i Calineczka, ale niech fluffowo/figurkowo/stylem walki itp. itd. będzie skierowana do pań. Chociaż trafienie w kobiecy gust,

Pozdrawiam
Silence! I kill you!MUKER pisze:No przecież są HEokurdemol pisze: motylki i Calineczka, [...] będzie skierowana do pań.

chcesz sie przekonac!?!Capek pisze:poczekajmy na reszte armii w 7ed.moze sie okaze ze he zostana pedalkowate tak jak byly

juz sie wystraszyltrikk pisze:Na najblizszymy turnieju? To jeszcze trochę poczekasz;D

Kataj byłby z dupy armią. We fluffie battla chodzi o to, żeby poza małymi wyjątkami armie mogły fluffowo walczyć ze sobą nawzajem, a Kataj jest tak dalekoo. .. .
Już lepiej zrobić w końcu chaos dwarfów, porządne Dogs of War - względnie Estalię lub/i Tileę, Arabię. . .
Już lepiej zrobić w końcu chaos dwarfów, porządne Dogs of War - względnie Estalię lub/i Tileę, Arabię. . .
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Widukind z Korwei, Kronika Saska
HE, Imperium na pewno nie walcza z zadnym cathayem - przynajmniej nie w 7 edycji
zadnych zapisek w ich historii na ten temat nie odnotowano