Nie wiem czy coś jest z forum (np. jakiś błąd) czy co, ale wiadomości jakoś nie chcą mi się wysyłać
Wczoraj o 19 wysłałem wiadomość i jeszcze dzisiaj rano nie jest wysłana, tylko czeka w do wysłania.
To normalne czy jakiś error?
Prywatne Wiadomości
... i danej wiadomości nie przeczyta.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
a u mnie wystąpił jakiś błąd chyba , bo ktoś mi odpisał takie cos
Witam.
Przepraszam za brak rychłej odpowiedzi, ale niestety w tym tygodniu nie dam rady się tym zająć. Biorę figurki na Wrocław, więc będą tam do obejżenia. Natomiast po powrocie zrobię i wrzucę fotki tego co mi zostanie.
Pozdrawiam
Holan
mysle sobie o co chodzi , patzre ponizej i okazało sie ze ja wysłałem mu takie cos
oj to jakaś pomyłka, ja nic do ciebie nie wysyłałem , ale widze ze cos było wysłane, jakis blad na forum
otrzymałeś cos takiego
Wątek wiadomości: Re: Wyprzedaż po latach składowania (VC,DoW,Empire,Lizzi)
Folder: Nieznany folder
Do tego co wyżej wymienione mam jeszcze trochę swarmów różnego rodzaju, trochę plastikowych zombiaków, oraz szkieletów, tak konnych jak i pieszych. Poza tym mam jeszcze trochę koników do różnych armii.
Jak jakieś pytania, to w temacie, a oferty poproszę na Priva.
mozna dokladniej co po ile i w jakim stanie?
a tytuł wiadomości to
Re: Wyprzedaż po latach składowania (VC,DoW,Empire,Lizzi)
to nie jest mój temat
czyżby były jakieś błędy nie tylko u mnie ??
Witam.
Przepraszam za brak rychłej odpowiedzi, ale niestety w tym tygodniu nie dam rady się tym zająć. Biorę figurki na Wrocław, więc będą tam do obejżenia. Natomiast po powrocie zrobię i wrzucę fotki tego co mi zostanie.
Pozdrawiam
Holan
mysle sobie o co chodzi , patzre ponizej i okazało sie ze ja wysłałem mu takie cos
oj to jakaś pomyłka, ja nic do ciebie nie wysyłałem , ale widze ze cos było wysłane, jakis blad na forum
otrzymałeś cos takiego
Wątek wiadomości: Re: Wyprzedaż po latach składowania (VC,DoW,Empire,Lizzi)
Folder: Nieznany folder
Do tego co wyżej wymienione mam jeszcze trochę swarmów różnego rodzaju, trochę plastikowych zombiaków, oraz szkieletów, tak konnych jak i pieszych. Poza tym mam jeszcze trochę koników do różnych armii.
Jak jakieś pytania, to w temacie, a oferty poproszę na Priva.
mozna dokladniej co po ile i w jakim stanie?
a tytuł wiadomości to
Re: Wyprzedaż po latach składowania (VC,DoW,Empire,Lizzi)
to nie jest mój temat
czyżby były jakieś błędy nie tylko u mnie ??
ORGANIZUJEMY SPOTKANIA MALARZY FIGUREK W LUBLINIE , A W DZIALE SPRZEDAM SPRZEDAJE FIGURKI;)