[MASTER] Master Blaster 25-26.06.2016 Gorzów Wlkp.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: [MASTER] Master Blaster 25-26.06.2016 Gorzów Wlkp.

Post autor: QQrydza »

Ja tam żadnego deathstara poza ogrowym nie widziałem, a jednak deathstar bez 1500+ punktów in to taka bieda a nie deathstar chyba :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Ciara
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Ciara »

Poszukuję gracza wochu który grał między innymi na once chosenach, helce, chyba dwóch bohaterach na palankinie nurgla i jakichś innych randomach. Kontakt via pm please.
Obrazek

Awatar użytkownika
Artur
Chuck Norris

Post autor: Artur »

Pany przesłaliście już wyniki ?
Obrazek

Guldur
Mudżahedin

Post autor: Guldur »

i jak z tymi wynikami?

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

zaraz będą.
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Poprawcie mi armię z ogrow na orki wśród warbossow ranking się liczy xD
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

QQrydza
Prawie jak Ziemko

No panowie, ja wiem, że zycie i takie tam, ale to drobiazg poprawic mi te armie, a to przeciez kluczowe dl wszechswiata sprawy rankingu w plastikowe pacyny :) Zmiane z Ogrow na Orki raz prosze ;)

Guldur
Mudżahedin

Post autor: Guldur »

-Qc- pisze:No panowie, ja wiem, że zycie i takie tam, ale to drobiazg poprawic mi te armie, a to przeciez kluczowe dl wszechswiata sprawy rankingu w plastikowe pacyny :) Zmiane z Ogrow na Orki raz prosze ;)
Poprawione, aczkolwiek nie obędzie się zapewne bez reperkusji, jako że po raz kolejny jawnie łamany jest regulamin - koordynator samowolnie zmienił coś w wynikach turnieju, bez pliku od organizatora.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

koordynator samowolnie zmienił coś w wynikach turnieju, bez pliku od organizatora.
swiat nie mogl sie obejsc bez tej informacji. Byla niezwykle istotna dla losow ligi jak i samego osrodka w Gorzowie

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Podsylalem poprawiony, wiec nie wiem o co kamon.
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Dzieki kazdemu zainteresowanemu ^^ Nie róbcie z tego afery, 1 ork w PL znaczy wiele tylko dla mnie :)

ODPOWIEDZ