Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
ze 40 metrów, bo w sumie garaż kotłownia itd sporo. W kotłowni cieplutko całą dobę idelanie na sypialnie. W nocy pieska byś do towarzystwa dostawał. Obiadki bym Ci sam znosił. Takie wiesz niewolnictwo premiumdargo000 pisze:A dużą masz piwnice?kubencjusz pisze:Mam ochotę Cię porwać i zamknąć w piwnicy żebyś mi makiety do mordheima robił![]()
Warunki lepsze niż w niejednej korporacjikubencjusz pisze:ze 40 metrów, bo w sumie garaż kotłownia itd sporo. W kotłowni cieplutko całą dobę idelanie na sypialnie. W nocy pieska byś do towarzystwa dostawał. Obiadki bym Ci sam znosił. Takie wiesz niewolnictwo premiumdargo000 pisze:A dużą masz piwnice?kubencjusz pisze:Mam ochotę Cię porwać i zamknąć w piwnicy żebyś mi makiety do mordheima robił![]()
Hehe, dokładnie masz lepsze warunki niż ja w pracowniquidamcorvus pisze:Warunki lepsze niż w niejednej korporacjikubencjusz pisze:ze 40 metrów, bo w sumie garaż kotłownia itd sporo. W kotłowni cieplutko całą dobę idelanie na sypialnie. W nocy pieska byś do towarzystwa dostawał. Obiadki bym Ci sam znosił. Takie wiesz niewolnictwo premiumdargo000 pisze: A dużą masz piwnice?![]()
Takie wynagrodzenie za robienie tego co się lubi
Myślałem o tym, ale w zasadzie jak ktoś chce to może zrobić to sam przy pomocy wiertarki i kilku narzędzi.Grish pisze:Dwarf świetny. Myślałeś, żeby zrobić rownież poobijaną wersje, z ubytkami?
Osobiście się nie zgodze być może mamy troche inną wizje krasnoludów, ale szanuje Twoje zdanieGlonojad pisze:Jak dla mnie krasnal trochę zbyt krotkonogi (jak na krasnala nawet). Elfi obelisk fajowy.
DziękiAdam pisze:Piękne są te twoje domki, chociaż mam wrażenie że dobrze by im zrobiło dodanie jakiś małych ciekawych przybudówek
Wiesz to nie jest dokładne odwzorowanie historyczne, więc to jest tak dla dodania urozmaicenia, no i jak dla mnie wygląda fajnieVarulf pisze:Makiety pierwsza klasa.
Tylko te belki wygięte w łuk w murze pruskim/szachulcu trochę... zastanawiają:)
Mam nadzieje że to Ci się udadzikki pisze:Jeśli kiedykolwiek ogarnę miejsce do ekspozycji swoich figsów to będziesz pierwszą osobą od której zacznę kupować elementy scenerii ;]
Chociaż podejrzewam, że jak tak dalej pójdzie to będzie co najmniej małe miasto z urozmaiceniami.
Trzymam kciuki.