To chyba bardziej chodzi o umiejscowienie masterow a nie ich ilość. Jakby ten master był na śląsku/w wawie to frekwencja by pewnie była. A olsztyn/wejherowo to jednak są dla niektórych zbyt długie podróże.Furion pisze:Ilość masterów trzeba ograniczyć, co by zwiększyć frekwencję.
[Master] Baltic Open 2016 - 23-24.07.2016 Wejherowo
Re: [Master] Baltic Open 2016 - 23-24.07.2016 Wejherowo
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Masakra.
Bardzo mi przykro, ale skoro tak to wygląda (450km i kilka stówek żeby pograć w 10-15 osób) to się to nijak nie kalkuluje. Nemezis (Janus, Voodoo, Kalafior) niestety również odpada.
Liczyłem na stare dobre wejherowo. Przeliczyłem się. To jakie statki mam sobie kupić?
Bardzo mi przykro, ale skoro tak to wygląda (450km i kilka stówek żeby pograć w 10-15 osób) to się to nijak nie kalkuluje. Nemezis (Janus, Voodoo, Kalafior) niestety również odpada.
Liczyłem na stare dobre wejherowo. Przeliczyłem się. To jakie statki mam sobie kupić?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
liczyliście na 129 uczestników z 2008 roku? golden age mamy już za sobą i nigdy to nie wróci
Stare dobre Wejherowo ciągle jest, wystarczy się ruszyć i przyjechać, wszystko mamy ogarnięte, a że frekwencja nie dopisała to już nie poradzę specjalnie.
W dalszym ciągu jest okazja usiąść do ogniska z naszą całą ekipą i całkiem sporą liczbą starych battlowców którzy będą grali w Xa
W dalszym ciągu jest okazja usiąść do ogniska z naszą całą ekipą i całkiem sporą liczbą starych battlowców którzy będą grali w Xa
To zależy czy interesuje cię szybka bezstresowa gra z max 8 statkami, które kontrolujesz to polecam X-winga Proste zasady, bardzo dużo możliwości zmontowania rozpiski, środowisko rozrastające się bardzo dynamicznie... 2 lata temu mistrzostwa Polski na około 70 osób w tym roku będzie ponad 200To jakie statki mam sobie kupić?
Jeśli chcesz coś gdzie jest więcej kombinowania to Armada jest spoko bardzo fajny system ale dopiero we wstępnej fazie rozwoju
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Słaby argument. Data naszego mastera była podana do wiadomości w połowie kwietnia, więc jak ktoś chciał przyjechać to mógł sobie zarezerwować ten weekend.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Akurat nie mamy wcale jakoś znacząco mniej graczy lokalnych niż Olsztyn czy Gorzów. Tam było mniej więcej po 40 osób, u nas nie. Trudno.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Nie zmienia to faktu że zgłosiło się 26 osób a chęć przyjazdu obecnie deklaruje 12 ;/
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=26&t=50042
Tutaj są daty wszystkich masterów. Ostatnia edycja pierwszego posta była 11 kwietnia i już wtedy było wiadomo kiedy będzie nasz master, co jest tam wpisane.
Tutaj są daty wszystkich masterów. Ostatnia edycja pierwszego posta była 11 kwietnia i już wtedy było wiadomo kiedy będzie nasz master, co jest tam wpisane.
Nie mam pojęcia skąd bierzesz takie informacje. Nic nie odwoływaliśmy.
Uprawa warzyw od 1997 roku
A, ok. Czyli jak zmienie sobie w profilu miasto na Łomianki i w jakimś losowym warszawskim turnieju napiszę że nie będzie dmp to też uwierzysz? Mimo że kompletnie nie jestem związany z organizacją tego eventu? Spoko.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=50781
Tu masz nawet temat w którym jest potwierdzone kto odpowiada za mastera i kiedy to będzie. Ale nawet się tu udzielałeś więc powinieneś wiedzieć.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=50781
Tu masz nawet temat w którym jest potwierdzone kto odpowiada za mastera i kiedy to będzie. Ale nawet się tu udzielałeś więc powinieneś wiedzieć.
Do głowy by mi nie przyszło, by zakładać, że ktoś będzie siał dezinformację. A innych informacji co do tego mastera było jak ba lekarstwo - wiem, bo próbując się czegoś dowiedzieć, założyłem nawet wątek z pytaniem.
W rezultacie, z braku konkretów na miesiąc wcześniej, czas sobie zorganizowalem inaczej - choć specjalnie pod kątem mastera przedłużylem pobyt w Trójmieście.
No ale jak widać wszystko bylo rewelacyjnie, to ja sobie coś sam ubzdurałem. Spoko.
W rezultacie, z braku konkretów na miesiąc wcześniej, czas sobie zorganizowalem inaczej - choć specjalnie pod kątem mastera przedłużylem pobyt w Trójmieście.
No ale jak widać wszystko bylo rewelacyjnie, to ja sobie coś sam ubzdurałem. Spoko.
Uprawa warzyw od 1997 roku