Reprezentacja Polski na ETC 2016
Moderator: swieta_barbara
Anglia - Rosja
Niemcy - szwecja
W sumie nie wiem czy to dobrze, że my od razu nie gramy z topką, bo potem pod koniec tylko z nimi bedziemy grali, a tamci mogą dostać jakąś trampolinę w ostatniej.
Obstawiam, że 2 bitwe zagracie na włochów, także proponuje sobie dobrze ogarnąć co u nich tam śmiga.
Niemcy - szwecja
W sumie nie wiem czy to dobrze, że my od razu nie gramy z topką, bo potem pod koniec tylko z nimi bedziemy grali, a tamci mogą dostać jakąś trampolinę w ostatniej.
Obstawiam, że 2 bitwe zagracie na włochów, także proponuje sobie dobrze ogarnąć co u nich tam śmiga.
http://www.the-ninth-age.com/index.php? ... /&pageNo=1 głosujcie, a potem przeczytajcie dyskusje kto więcej wypije ;p
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Dzisiaj wieczorem będzie wielki mecz: Furek vs Śląski Paź.
Stream live na UB.
Gra zabezpieczona hasłem, bilety po 5 zł, więcej info na priv.
Całość zgromadzonych funduszy zostanie przekazana na partię "Razem".
Stream live na UB.
Gra zabezpieczona hasłem, bilety po 5 zł, więcej info na priv.
Całość zgromadzonych funduszy zostanie przekazana na partię "Razem".
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Podgrzewając atmosferę widowiska spytam - A jaka jest stawka tego meczu?
Kto przegra ten ...... ?
Kto przegra ten ...... ?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Ten musi znaleźć Rince'a do końca roku.Cauliflower pisze:Podgrzewając atmosferę widowiska spytam - A jaka jest stawka tego meczu?
Kto przegra ten ...... ?
I kolejny event w 9th nie wypalil, smierc systemu
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"