2girls1FanatykFanatyk pisze:Sobie do buziSkavenblight pisze:
Fanatyk - "leżysz i lejesz", Ty perwo
Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Kuźwa, nie miałem neta 1 dzień i widzę daleko w tyle jestem 
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Bo mój udział w czymkolwiek zabarwionym erotyką zasługuje na holokaust.Skavenblight pisze:A mnie bronicie 100users1Skavenblight... a chciałam tylko zrobić największy turniej Mordheim w PolsceFensir pisze:Skavenblight, złośliwa jesteś
Chociaż w sumie 2girls1Fensir, to byłby fajny...mecz na 1500 ^^
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Przecież Ciebie w sobotę nie będzieFanatyk pisze:Bo mój udział w czymkolwiek zabarwionym erotyką zasługuje na holokaust.Skavenblight pisze:A mnie bronicie 100users1Skavenblight... a chciałam tylko zrobić największy turniej Mordheim w PolsceFensir pisze:Skavenblight, złośliwa jesteś
Chociaż w sumie 2girls1Fensir, to byłby fajny...mecz na 1500 ^^![]()
Swoją drogą racja
@Fensir
Myślę, że Hak byłby jednak za turniejem
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Na niegrzeczną nie będę mieć już raczej siłyFensir pisze:To oczywiste, że impreza będzie (nie) grzecznaSkavenblight pisze:No i impreza będzieale grzeczna
![]()
A w ogóle to w niedzielę o 8 rano teoretycznie mam rejestrację na zajęcia w nast. semestrze.
Taaa... zobaczymy, jak będzie z tym moim studiowaniem.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
To jest dobre pytanieFensir pisze:Raczej standardowa pora na rejestrację. Chcesz kontynuować niemca, czy zmieniasz kierunek?
Standardowa pora? Może, ale ciekawe jest to, że rejestracja jest od 8 a dopiero koło 11 udaje się wejść do systemu...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie znoszę psychologiiFensir pisze: W sumie to z Twoim podejściem psychologia połączona z pedagogiką byłaby dobra.
Ja już mam wybrany kierunek, mogłam zresztą już być na drugim roku bez całego piep... się z germanistyką, ale ja taka gorąca jestem że nie mogłam jednego dnia poczekać, jak się na liście miejsce zwolniło
Ja uruchomiłem bez żadnych problemów.. ale w sklepie nie byłem.. tylko nie mówicie nikomuRaptaparat pisze:dobra niewyzyte dzieci, probowal kto z was uruchomic call of duty 4? wyglada na to ze ktos postanowil wydac gre tylko na jedno konkretne ustawienie softłerowo hardłerowe, bo nijak nie idzie tego gowna odpalic