![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ja powiem tak: Atakując od tył€ klocek SM 7 SW, trafia 6 ataków, ranią 3. On wykona 1 save'a i 2 zginie. Odda 3, 2 trafi, a jeden zrani. Potem mamy jeszcze szansę 16% na zdanie save'a warriorem
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
jak to policzyles? rozumiem ze 7 SW vs 20 swordów - atak od tyłu?Fensir pisze:Ja powiem tak: Atakując od tył€ klocek SM 7 SW, trafia 6 ataków, ranią 3. On wykona 1 save'a i 2 zginie. Odda 3, 2 trafi, a jeden zrani. Potem mamy jeszcze szansę 16% na zdanie save'a warrioremMamy 4 punkty, oni 2/3.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Wczoraj kupiłem 5 Shadow Warriors (z 6ed.).
Będę próbował nimi grać.
dzisiaj moi SW rozwalili od boku fasta goblinskiego, potem pojechali 2 chukki, a na koniec zajeli cwiartkeCeledor11 pisze:Wczoraj kupiłem 5 Shadow Warriors (z 6ed.).
Będę próbował nimi grać.Moje kochane SW...
![]()
Ja tam bede probowal na kazde punkty wciskac SW... Chociaz za sam klimat i figsy... Poza tym lekkiego czy maszynke ubija a i cwiartke zajma...
Dokladnie! IMO SW sa zajebisci... Nie dosc ze sa w skirmishu i scoucie to zostali bardziej ugrywalnieni poza tym ten miodny klimat i figsy... Czego chciec wiecej...?dzisiaj moi SW rozwalili od boku fasta goblinskiego, potem pojechali 2 chukki, a na koniec zajeli cwiartke
pzdr
to chyba stali za trolami, kiedy te uciekały