Kibicowalem Janusowi, ale wydawalo mi sie, ze na poziomie rozpiski Niemiec powien ugrac wiecejkangur pisze:Kibicowałem tej ostatniej ,ale wiadomo było ,że każda z nich nie ugra za dużo
Elves of Darkness czyli DE w 9th Age
Moderator: Yudokuno
Re: Elves of Darkness czyli DE w 9th Age
Dread Elves 2.0 - W/R/P - 18/10/15
Niemiecka rozpa najlepiej oddaje klimat DE w obecnej formie na ten moment. Czy jest to mocne? I tak i nie myślę że singlowo nie zabardzo pod drużynowke miało nie oddawać punktów. Typiaszek trochę złe pogral choćby z naszym Janusem ale tak czy siak założenia taktyczne spelnial.
@Klaudel ciężko porównywac 4 różne rozpiski i zestawiać ich punktowo skoro miały trochę inne funkcje...
@Klaudel ciężko porównywac 4 różne rozpiski i zestawiać ich punktowo skoro miały trochę inne funkcje...
No widzisz a teraz jest już ponad 17%Okoń pisze:3/28 to nie jest mniej niż 10%.Glegut pisze:to już jest nas 3 na na 28 DE zgłoszonych w Polsce w tym roku mniej niz 10 % nie ma tragedii
To co się nic nie chwalisz ? Kiedy to sie wydarzyło ?:)Zeppelin pisze:Po wygranym lokalu, spróbuję swoich sił na DMP
Szybki Szpil vol21 z miesiąc temu A bo tyle się już na słuchałem jak to ta moja rozpa jest bezsensowna, słaba i jak to każdy złożyłby ją lepiej, że nie chciałem zanadto się chwalić, a ja po prostu gram czym lubię
I believe in Honour.!
Próbowałem tym grać, ale hydry doprowadzały mnie do szewskiej pasji.. No a smok, to smok, bez niego się nie ruszam. Ja spróbowałem zrobić jak najszybszą armię, która do tego ma i ciekawą magię, strzelanie i do tego może przykopać. Ale niestety jest mnie tak mało jakby Słowacy z Chinami poszli na bagnety
Widzę że nie tylko mnie one frustrowały nie dość że trzeba było latać dużą gadziną w 18 calach od Hyderek dla LD ( przez co nie mozna było gadem swobodnie zalatywać) to jeszcze na szarżę rzucamy z dwóch kosteczek (żal).
Swiftstride + ld 8 ugrywalniłoby je mocno
(nie mówię już o tym że jak każdy szanujący się potwór powinny mieć stubborna ale walić to wkońcu gramy DE musimy cierpieć przyjemność z gry )
Swiftstride + ld 8 ugrywalniłoby je mocno
(nie mówię już o tym że jak każdy szanujący się potwór powinny mieć stubborna ale walić to wkońcu gramy DE musimy cierpieć przyjemność z gry )