Mastery 2016
Moderator: swieta_barbara
Re: Mastery 2016
Kilka dni temu pojawił się na forum 9ki wstępny regulamin DMP. Zapraszam do lajkowania posta Barbary i do namawiania znajomych z zagranicy do udziału w turnieju.
http://www.the-ninth-age.com/index.php? ... aw-poland/
http://www.the-ninth-age.com/index.php? ... aw-poland/
Nie moge napisać na zlustrowanym forum, ale imo pomysl mastera na 1200 jest super, trzeba sie tez pozwracac w kierunku potencjalnych nowych, a tych zacheci maly format. Fajnie by bylo, jakby madrzejsi ode mnie przejrzeli, czy nie ma tam na ten format oczywistych przegięć i jakby było to mini compik wprowadzic i jazda z tym 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Mam ten sam problem :/ ale jak dlamnie to by bylo super-Qc- pisze:Nie moge napisać na zlustrowanym forum, ale imo pomysl mastera na 1200 jest super, trzeba sie tez pozwracac w kierunku potencjalnych nowych, a tych zacheci maly format. Fajnie by bylo, jakby madrzejsi ode mnie przejrzeli, czy nie ma tam na ten format oczywistych przegięć i jakby było to mini compik wprowadzic i jazda z tym

na lokalnych turniejowych tematach jakies defetyzmy, ze master bedzie we wrzesniu - to jak jestMłody pisze:U nas jednak zmiana na tydzien pozniej

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Powtarzając trochę to co już napisane - mamy opóźnienie od strony szkoły co powoduje, że ostateczny termin będziemy znali dopiero niestety w pierwszym tygodniu września. Planowaliśmy termin na ostatni weekend września/pierwszy października. Co z tego wyjdzie jest trochę niezależne od nas.
Temat w sumie możemy już stawiać z regulaminem oraz propozycją formatu i bez terminu.
Troszkę mi smutno zważając, że ostatnie dwa lata udawało nam się informować o terminie odpowiednio dwa i trzy miesiące przed turniejem. Tym razem to będzie najpewniej jakiś miesiąc przed.
Z innej beczki:
Temat w sumie możemy już stawiać z regulaminem oraz propozycją formatu i bez terminu.
Troszkę mi smutno zważając, że ostatnie dwa lata udawało nam się informować o terminie odpowiednio dwa i trzy miesiące przed turniejem. Tym razem to będzie najpewniej jakiś miesiąc przed.
Z innej beczki:
Co z tymi masterami? Może się okazać, że ktoś wolał by wcześniej a ktoś później i może wyjść na to, że zamiana będzie opłacalna dla obu stron. Kto jest orgiem? U nas kontakt to co aktywniejsze mackiPaździernik - Lublin
Listopad - Poznań

Wypowiadając się tylko w imieniu swoim, bez konsultacji z innymi członkami klubu Moria.
Planowaliśmy zrobić mastera w ramach konwentu fantastycznego świdkon.
Ostateczna data konwentu została jednak ustalona na wrzesień, przez co podjęliśmy już starania zorganizowania innej lokalizacji na październik.
Jeśli jednak moglibyśmy zrobić mastera 24-25 września(termin konwentu), to ze swojej strony wyrażam zainteresowanie i mogę się zamienić.
Jednak jak już podkreślałem, to tylko moja opinia i muszę się skontaktować z resztą klubowiczów aby ostatecznie potwierdzić.
Planowaliśmy zrobić mastera w ramach konwentu fantastycznego świdkon.
Ostateczna data konwentu została jednak ustalona na wrzesień, przez co podjęliśmy już starania zorganizowania innej lokalizacji na październik.
Jeśli jednak moglibyśmy zrobić mastera 24-25 września(termin konwentu), to ze swojej strony wyrażam zainteresowanie i mogę się zamienić.
Jednak jak już podkreślałem, to tylko moja opinia i muszę się skontaktować z resztą klubowiczów aby ostatecznie potwierdzić.
Ja liczę, że Macki wypalą
bo nawet figurki sobie ogarnąłem aby zagrać w Łodzi
(Lublin za daleko sorry chłopaki ;D)

LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Laik słoneczko właśnie jesteśmy z Leną w Krakowie u Diba a ten już zdążył powiedzieć gdzie mniej wiecej mieszkasz więc nie siej defetyzmu.
Postaramy się ogarnąć macki ale też nie chcielibyśmy wbić się w termin październikowy czyli termin Lublina. Jak coś będę wiedział dam znać. Plus pogadajcie z chłopakami na DMP.
Postaramy się ogarnąć macki ale też nie chcielibyśmy wbić się w termin październikowy czyli termin Lublina. Jak coś będę wiedział dam znać. Plus pogadajcie z chłopakami na DMP.