[Kraków] 03.09 MDK Grunwaldzka we wspolpracy z VETO1200 pkt
Re: [Kraków] 03.09 VETO, 3 bitwy, 1200 pkt
Zrobimy format taki jak na masterze
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Okej, ja już wpłate zrobiłem w sklepie
Proponuje jakiegoś skarbnika wyznaczyć, który by zbierał kase a potem zaniósł do sklepu? I już by na każdy turniej ta osoba została
- Szczwaniak
- Chuck Norris
zgłaszam się
Kiedyś cierpieliśmy z powodu plag społecznych, dziś cierpimy z powodu lekarstw na nie. - Friedrich August von Hayek
@Szczwaniak
OG grasz?
@all
1. Zachęcam do zapisania się do ligi - szczegóły tutaj
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=51404
na samym turnieju wyjaśnię o co chodzi, przy czym gry na wrześniowym turnieju mogą się liczyć do ligi
2. Rozmawiałem z Piotrem (właścicielem Veto) - co byście powiedzieli o srodzie jako dniu spotkań i gier w Veto - godziny późno popołudniowe -17-18+
OG grasz?
@all
1. Zachęcam do zapisania się do ligi - szczegóły tutaj
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=51404
na samym turnieju wyjaśnię o co chodzi, przy czym gry na wrześniowym turnieju mogą się liczyć do ligi
2. Rozmawiałem z Piotrem (właścicielem Veto) - co byście powiedzieli o srodzie jako dniu spotkań i gier w Veto - godziny późno popołudniowe -17-18+
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
2* jak najbardziej super!
Uwaga - ZMIANA LOKALIZACJI
Ze względu na dużą ilość zgłoszeń zmieniamy lokalizację turnieju na MDK przy Grunwaldzkiej.
Możemy też zacząć wcześniej - 9:45.
Poszukuję 2 osób chętnych do pomocy w rozstawieniu stołów i terenów przed turniejem (wpisowe zmniejszone do 10 pln dla tych osób).
Pytanie czy w związku z tym że zaczniemy wcześniej chcielibyście zagrać jedną bitwę więcej?
Ze względu na dużą ilość zgłoszeń zmieniamy lokalizację turnieju na MDK przy Grunwaldzkiej.
Możemy też zacząć wcześniej - 9:45.
Poszukuję 2 osób chętnych do pomocy w rozstawieniu stołów i terenów przed turniejem (wpisowe zmniejszone do 10 pln dla tych osób).
Pytanie czy w związku z tym że zaczniemy wcześniej chcielibyście zagrać jedną bitwę więcej?