Annual Planning
01.12. - 31.03. Design Cycle 1: 1 Army given Full Book treatment, 2-4 Slim Army Documents Revised
01.04. - 30.04. Public Playtesting
30.4. Official Release
01.04. - 31.07. ETC Freeze/Design Cycle 2: 1 Army given Full Book treatment; Special Productions
01.08. - 31.08. Playtesting
31.8. Official Release
01.08. - 30.11. Design Cycle 3; 1 Army given Full Book treatment, 2-4 Slim Army Documents Revised
01.12. - 31.12. Public Playtesting
31.12. Official Release
[Łomianki] 27-28.08.2016 DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 5x2500
Re: [Łomianki] 27-28.08.2016 DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 5x
Uprawa warzyw od 1997 roku
- swieta_barbara
- habydysz
Ale czemu zakładasz, że Hot Fix zmieni cokolwiek w kwestii Hell Riderów?JarekK pisze:Czy uznajemy, że koniki mają magiczne ataki czy nie? Zakładając, że do DMP nie wyjdzie owy "Hot fix" ?
Chyba w WDG jest kilka spraw ważniejszych do korekty niż magiczne ataki jakichś tam koników?
No i wreszcie Kathal to już od dawna nie ma wpływu na to co się będzie działo z tą książką.
Rączki mi oklapły. Pytam się tylko i wyłącznie o to, czy organizator uzna, że hell riderzy mają magiczne ataki z koników, bo jest to błąd/przeoczenie do którego autorzy książki się przyznali, że zamysł był inny.
NIE PYTAM O WPROWADZENIE ZMIAN Z HOT FIXIA NA DMP...
NIE PYTAM O WPROWADZENIE ZMIAN Z HOT FIXIA NA DMP...
Ostatnio zmieniony 23 sie 2016, o 21:21 przez JarekK, łącznie zmieniany 1 raz.
No wystarczy przeczytać. Nawet link wam dałem.
Będzie zmiana w hot fixie - możliwe
Czy chcę całego wprowadzenia hot fixa na DMP - nie
Czy pytam ogranizatora - tak
Błąd - takKrokz pisze:RAW, yesJarekk pisze:Does steed of lust have magical attacks? The question is not stupid
Hell riders - no
under character - yes
Misstake?
mistake, yes
@fjugin we could fix this in "hot fix"
Będzie zmiana w hot fixie - możliwe
Czy chcę całego wprowadzenia hot fixa na DMP - nie
Czy pytam ogranizatora - tak
- swieta_barbara
- habydysz
Ale przecież chwilowo nie mają magicznych ataków - więc nie wiem, czemu na potrzeby DMP mielibyśmy zmieniać te zasady?
Trochę prywaty z mojej strony.
Kompletując i przeglądając stan figsów przed turniejem znalazłem 4ry wymodelowane (baza płyta pilsniowa, faktura piaskiem + malowanie i trawka) lasy do WE (Sylvan Elves) w rozmiarówce Citadel (wycięte z szablonu), z racji że nie sa mi potrzebne to je z chęcią sprzedam - jak by ktoś chciał pisać na PM, ew. wyśle foty.
Kompletując i przeglądając stan figsów przed turniejem znalazłem 4ry wymodelowane (baza płyta pilsniowa, faktura piaskiem + malowanie i trawka) lasy do WE (Sylvan Elves) w rozmiarówce Citadel (wycięte z szablonu), z racji że nie sa mi potrzebne to je z chęcią sprzedam - jak by ktoś chciał pisać na PM, ew. wyśle foty.
xYz
Na imprezie promocje:
piwo 6zł
wódka żołądkowa czysta 5zł szot
ta sama kryształowa substacja w coolerku zapodana w ilosci litra połowy 50zł
ibidem ale z soczkiem 1 litr 60zł
będzie także ognicho
weźcie bluzy, w nocy ma być 12 stopni
piwo 6zł
wódka żołądkowa czysta 5zł szot
ta sama kryształowa substacja w coolerku zapodana w ilosci litra połowy 50zł
ibidem ale z soczkiem 1 litr 60zł
będzie także ognicho
weźcie bluzy, w nocy ma być 12 stopni
Jakby co to w pokera gramy na sali,czy gdzieś indziej ?
Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
Sala zamknięta na noc przed ostatnim busem. Można zostawić figurki. Resztę bagażu zostawcie w szkole albo weźcie na imprezę, bo do 8 rano hala zamknieta.
przypominam, że w szkole mogą nocować tylko osoby przyjezdne, a z warszawy tylko te, które pomagają przy blatowaniu.
przypominam, że w szkole mogą nocować tylko osoby przyjezdne, a z warszawy tylko te, które pomagają przy blatowaniu.