[Łomianki] 27-28.08.2016 DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 5x2500
Re: [Łomianki] 27-28.08.2016 DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 5x
Gratulacje dla zwycięzców.
Jeszcze większe dla Rogatego Szczura.
Jeszcze większe dla Rogatego Szczura.
Co prawda pod względem miejscówki trudno będzie przebić Kraków ale pod względem organizacyjnym Kaleson z ekipą są lata świetlne przed całą resztą kraju. Mega turniej, super bitwy, super przeciwnicy, super atmosfera. Dawno juz wracając z turnieju nie miałem takiej satysfakcji z podjętej decyzji o kolejnym wyjeździe na DMP. Będzie co wspominać
Emp/DoCh
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
Hit impreza! Dzieki Kaleson i ekipa (Panda love) za organizacje, od początku do końca z przerwa na obiad
Dzięki Kucom za dzielna próbę, epicka przygoda zwłaszcza dzieki Królowi Goblinów! Marcin zrobił nam klimat
No i Najlepszy Hobbysta - z zaskoczenia ale to dla najwartościowsza nagroda w moim arsenale, dzieki za docenienie wspólnej (w różnych segmentach ^^) pracy mojej Roc3sa i pjerunka
Dzięki Kucom za dzielna próbę, epicka przygoda zwłaszcza dzieki Królowi Goblinów! Marcin zrobił nam klimat
No i Najlepszy Hobbysta - z zaskoczenia ale to dla najwartościowsza nagroda w moim arsenale, dzieki za docenienie wspólnej (w różnych segmentach ^^) pracy mojej Roc3sa i pjerunka
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Organizacja na czołowym poziomie, wszystko działało jak w zegarku. Problemy które wyszły dwa lata temu naprawione z naddatkiem. Brawo!
Wielkie podziękowania całej drużyny, włącznie z naszym najemnikiem i dla wszystkich drużyn przeciwnych za miłe pojedynki w warzywniaku, które w końcu pozwoliły pełniej nauczyć się zasad
Wielkie podziękowania całej drużyny, włącznie z naszym najemnikiem i dla wszystkich drużyn przeciwnych za miłe pojedynki w warzywniaku, które w końcu pozwoliły pełniej nauczyć się zasad
- wind_sower
- Masakrator
Pierwsze DMP za mną! Super imprezka będę wpadał częściej
Dzięki orgom za ciężką pracę i dobre pomysły (lód, napoje, pełne propsy)
Dzięki teamowi (Bombaj-hitter, Sas-który ma własnego stajla, Sergiusz-który wydał wyrok na ten team i mnie zwerbował, Jarek-mózg całej operacji) za wepchnięcie mnie do top 10, to była prawdziwa przyjemność grać z wami.
Dzięki orgom za ciężką pracę i dobre pomysły (lód, napoje, pełne propsy)
Dzięki teamowi (Bombaj-hitter, Sas-który ma własnego stajla, Sergiusz-który wydał wyrok na ten team i mnie zwerbował, Jarek-mózg całej operacji) za wepchnięcie mnie do top 10, to była prawdziwa przyjemność grać z wami.
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Wielkie brawa dla ogów za organizacje organizacja na najwyższy poziomie chociaż myślałbym nad zmiana miejscówki (bo już wiem jak się czuje kurczak w piekarniku), a już napewno nad zmiana cateringu
Szczególne podziękowania dla mojego teamu dzięki któremu mogłem wywalczyć złoto
Szczególne podziękowania dla mojego teamu dzięki któremu mogłem wywalczyć złoto
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Dzięki za organizację, a moim przeciwnikom za bezspinową grę
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Świetny turniej!
Po półrocznej przerwie wspaniale było znów Was wszystkich zobaczyć. Dzięki za wszystkie gry (także tą przerżniętą z kretesem , strasznie fajny mecz Kołata).
Wielkie dzięki dla całego teamu, który zaufał mojemu skillowi z poprzedniej edycji i przymknął oko na braki w ograniu.
DMP to jednak impreza, której się nie opuszcza.
Po półrocznej przerwie wspaniale było znów Was wszystkich zobaczyć. Dzięki za wszystkie gry (także tą przerżniętą z kretesem , strasznie fajny mecz Kołata).
Wielkie dzięki dla całego teamu, który zaufał mojemu skillowi z poprzedniej edycji i przymknął oko na braki w ograniu.
DMP to jednak impreza, której się nie opuszcza.
Bravely bold Sir Robin
Rode forth from Camelot.
He was not afraid to die,
Oh brave Sir Robin.
Rode forth from Camelot.
He was not afraid to die,
Oh brave Sir Robin.
Bardzo dziękuję za udany i dobrze zorganizowany turniej.
Szczególne podziękowania dla organizatorów, przeciwników oraz reszty ekipy RS!
Miłym bonusem do świetnego weekendu było spotkanie w przydrożnym KFC ekipy Snot'a wracającej z mistrzostw w X-Winga
Szczególne podziękowania dla organizatorów, przeciwników oraz reszty ekipy RS!
Miłym bonusem do świetnego weekendu było spotkanie w przydrożnym KFC ekipy Snot'a wracającej z mistrzostw w X-Winga
WYNIKI
przełączajcie na zakładki z numerami bitew w celu obejrzenia wyników poszczególnych graczy, oraz na zakładkę summary żeby obejrzeć pełne wyniki
https://drive.google.com/open?id=1_Ksme ... BmpNxqmsuY
po wszystkich poprawkach wyniki, które mam obecnie to:
RANK TEAM
1 UNDERDOGS
2 ROGATY SZCZUR
3 JEŹDŹCY HARDKORU I
4 ORDIN
5 TEAM GERMANY II
6 TEAM GERMANY I
7 CZOKO TERROR
8 SILESIA UNITED
9 SWEET REFORM
10 SS KUCE
11 SZYBKI SZPIL-PURE HANYS
12 TEAM CZECH A
13 ÓSMA BILA
14 MAKE WAY! 1
15 DROBNE WAŁECZKI
16 FRONT
17 LEGION OSTATNI SPARTANIE
18 CZARNE WRONY 1
19 MAZURSKI KLUB G. B.
20 TEAM MORAWIA
21 TEAM CZECH B
22 STREFA ZERO POZNAŃ
23 NEMEZIS
24 MORIA LUBLIN
25 WARMIŃSKIE SZCZUPAKI
26 JEŹDŹCY HARDKORU II
27 CZARNE WRONY 2
28 GAMONIE
29 KIEŁ III-ŁAPANKA
30 MAKE WAY! 2
31 OCTOPUSSY
32 ORDIN II
33 PIĘCIU WSPANIAŁYCH
34 LEWA FLANKA
przez tydzień zbieram wszystkie poprawki, później leci do ligi
przełączajcie na zakładki z numerami bitew w celu obejrzenia wyników poszczególnych graczy, oraz na zakładkę summary żeby obejrzeć pełne wyniki
https://drive.google.com/open?id=1_Ksme ... BmpNxqmsuY
po wszystkich poprawkach wyniki, które mam obecnie to:
RANK TEAM
1 UNDERDOGS
2 ROGATY SZCZUR
3 JEŹDŹCY HARDKORU I
4 ORDIN
5 TEAM GERMANY II
6 TEAM GERMANY I
7 CZOKO TERROR
8 SILESIA UNITED
9 SWEET REFORM
10 SS KUCE
11 SZYBKI SZPIL-PURE HANYS
12 TEAM CZECH A
13 ÓSMA BILA
14 MAKE WAY! 1
15 DROBNE WAŁECZKI
16 FRONT
17 LEGION OSTATNI SPARTANIE
18 CZARNE WRONY 1
19 MAZURSKI KLUB G. B.
20 TEAM MORAWIA
21 TEAM CZECH B
22 STREFA ZERO POZNAŃ
23 NEMEZIS
24 MORIA LUBLIN
25 WARMIŃSKIE SZCZUPAKI
26 JEŹDŹCY HARDKORU II
27 CZARNE WRONY 2
28 GAMONIE
29 KIEŁ III-ŁAPANKA
30 MAKE WAY! 2
31 OCTOPUSSY
32 ORDIN II
33 PIĘCIU WSPANIAŁYCH
34 LEWA FLANKA
przez tydzień zbieram wszystkie poprawki, później leci do ligi
Ostatnio zmieniony 29 sie 2016, o 16:22 przez Kalesoner, łącznie zmieniany 3 razy.