Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Post autor: Fensir »

...............
A podobno to 2girls1cup jest dziwne...

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

nie zrobil tego do jedzenia tylko do malowania i uzywal czesto

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Post autor: Fensir »

I chwała Sapherze... Znowu jakieś analne zabawy Nurgle'a i Slaanesha ;)

Artemis
Chuck Norris

Post autor: Artemis »

No ja mam znajomego, który pomalował WE Smoka na różowo i machnął na podstawce "Barbie Dragon"... biedny smok.

Awatar użytkownika
Crom
Chuck Norris

Post autor: Crom »

Artemis pisze:No ja mam znajomego, który pomalował WE Smoka na różowo i machnął na podstawce "Barbie Dragon"... biedny smok.
hmm, to taki drag(on)queen ;)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Fensir pisze: Ta, ogólnie to jesteś święta i wzorem forumowicza/forumowiczki :badgrin:
Nie, tylko ikoną Niezwykłych :lol:
Fensir pisze: I chwała Sapherze... Znowu jakieś analne zabawy Nurgle'a i Slaanesha
I jak to mówią w Modzie na sukces - "teraz może zdarzyć się wszystko!" ;)

Byłam u dentysty.
Cytując "Gotuj z Hitlerem" - "Takiej dziury... w życiu nie widziałem".
Już wiem, jak się czują biedne figsy, kiedy zalepiam im ubytki :badgrin:

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Fanatyk pisze:
Kruti pisze:
Potrzebujesz baby a nie księdza...
Wypraszam sobie automatyczne sugerowanie moich preferencji seksualnych.

Poza tym, skoro tak dużo osób lubi ich to musi coś w tym być :idea:

Masz rację - to Twoja sprawa którą dziurę wolisz, niezależnie od tego czy meczy czy beczy czy gdaka - byle miała skończone 18 lat. I podejrzewam, że miejsce Twoich mażeń to meksykańskie więzienie...
Obrazek

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Kruti pisze:
Fanatyk pisze:
Kruti pisze:
Potrzebujesz baby a nie księdza...
Wypraszam sobie automatyczne sugerowanie moich preferencji seksualnych.

Masz rację - to Twoja sprawa którą dziurę wolisz, niezależnie od tego czy meczy czy beczy czy gdaka - byle miała skończone 18 lat. I podejrzewam, że miejsce Twoich mażeń to meksykańskie więzienie...
Nie koniecznie. Miejsce moich marzeń to kraj tolerancyjny, świecki i spokojny. A seksualne marzenia można spełniać wszędzie.

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Fanatyk pisze:
Kruti pisze:
Fanatyk pisze: Wypraszam sobie automatyczne sugerowanie moich preferencji seksualnych.

Nie koniecznie. Miejsce moich marzeń to kraj tolerancyjny, świecki i spokojny. A seksualne marzenia można spełniać wszędzie.
Ile ty masz lat? Nibylandia nie istnieje...
Obrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Bez napinki panowie...
Fanatysiu, zastanów się trochę nad tym tolerancyjnym krajem. Bez urazy, lubię Cię chłopie, ale tolerancyjnym bym Cię nie nazwała, chociaż spełniasz "kryteria" wszelkie typu ateizm, socjalizm, itd.

Kruti - to Fanatyk, nie ciśnieniuj na niego tak. Trzeba się przyzwyczaić, jak napisze coś głupiego, to zlewać. To miły człowiek, wbrew temu co możesz sądzić :)

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Napinka jak napinka, na razie trzyma poziom, ale jeszcze raz mi ktoś posta z pięcioma zagnieżdżonymi quote'ami napisze to będę wywalał. :wink:
A licky boom boom down!!!

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Kruti, Fanatyk, dajcie spokój. Najwyraźniej nie tylko Piotrkowi trzeba baby, Stefanie ;)
W każdym razie "żyj i pozwól żyć" - Ty, Fanatyk, katolom, a Ty, Stefan, nam lewakom/komuchom/czerwonej zarazie ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Rapta
Kretozord

Na moim podworzu, 5 metrow od wejsca do domu lezy martwa sikorka czy inny wrobel, nazywana tez przez domownikow ptasia grypa. Nikt nie chce sie pofatygowac zeby to sprzatnac, bo wszyscy sie brzydza.
W kazdym razie zastanawiam sie czy nie zalozyc skafandra antyradiacyjnego, wsadzic wrobla w paczke i wyslac Maxowi na swieta. Ma juz poczatkowe stadium rozkladu, wiec powinno mu sie spodobac. \:D/

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

@Raptaparat: Genialny pomysł na pewno mu sie spodoba :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Rapta - nie żartuj tak, bo Hak napisał kiedyś coś takiego o szpaku, którego znaleźliśmy martwego na działce i Max już chciał adres podawać :)

Ten mój synek to ma wyobraźnię... wyrośnie duży i silny jak główny bohater Halloween :badgrin:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Kruti pisze:
Ile ty masz lat? Nibylandia nie istnieje...
Zakład? Wystarczy usunąć Kościół Katolicki z polityki i finansów i opodatkować. Od razu zobaczysz wzrost tolerancji w szkołach, a stamtąd dalej. Jakoś więcej pieniędzy będzie (może uda się załatać pare dziur) a i Polska przestanie być postrzegana jako kraj inkwizycyjny Europy.

Rapta
Kretozord

Ja sie zastanawiam czemu lewica tego nie zrobila kiedy mogla. To bylby najbardziaj chwalebny czyn z ich strony.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Raptaparat pisze:Ja sie zastanawiam czemu lewica tego nie zrobila kiedy mogla. To bylby najbardziaj chwalebny czyn z ich strony.
Dajcie nam 2/3 w Sejmie. No i żeby w końcu ten LiD sie rozpadł i SLD wróciło do władzy. Wtedy sie pozmienia. Czekam na "sukcesy i cudy" PO.

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Tomash pisze: W każdym razie "żyj i pozwól żyć" - Ty, Fanatyk, katolom, a Ty, Stefan, nam lewakom/komuchom/czerwonej zarazie ;)
Lewakom? Dla was lewactwo to rozintelektualizowane teksty antyklerykalne? Na temat mojego lewactwa możesz sobie pogadać z Szamanem na przykład. Chciałbym was zobaczyć przy kopaniu rowów albo utaplanych w wapnie o 5 nad ranem na placu budowy albo chociaż w pierwszym autobusie na Żerań albo noszących zakupy niepełnosprawnej sąsiadce przed pójściem do roboty... Wasze lewactwo kończy się tam gdzie kończy się wasza wygoda, ciepłe kapcie i parujące kiełbaski. W dupie mam lewaków którzy obrażają przekonania ludzi których mają rzekomo bronić.

Zaraz mi ktoś z lewaków intelektualistów napisze, że nie obraża niczyich poglądów. Tylko wyraża własne. Panowie wolność wasza kończy się tam gdzie zaczyna się wolność innych ludzi. Musicie w pewnym wieku powoli odróżniać ją od samowoli. Wy nie jesteście czerwoną zarazą tylko czerwoną galaretką na podwieczorek, która niestety nikomu nie smakuje, jest kwaśna i wali stęchlizną. Zamiast pisać te bzdety lepiej zróbcie coś pożytecznego. Nie mówcie o tym tylko zróbcie. Bo tym się chyba ma różnić lewica od prawicy.

PS. Właśnie przez takie teksty wypisałem się z forum socjalizmu. Tam szczytem możliwosci było zorganizowanie manifestacji pod którymś z Mininsterstw...

Papa - moi biedni uciśnieni lewacy...

Z mojej strony koniec tematu, do dalszej dyskusji zapraszam na priv
Obrazek

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Fanatyk pisze:
Raptaparat pisze:Ja sie zastanawiam czemu lewica tego nie zrobila kiedy mogla. To bylby najbardziaj chwalebny czyn z ich strony.
Dajcie nam 2/3 w Sejmie.
Dajcie? Weź się do roboty. Z tego co pamiętam to praca jest osnową myśli lewicowej młodzieńcze
Obrazek

Zablokowany