podziękowania dla orgów i sędziów za włożony wysiłek i skoordynowanie tak dużego turnieju, dla przeciwników: Slayera Zabójców, X.Maćka, Lajkonika, Lohosta i Maćka z JH2 za świetne bitwy w dobrej atmosferze i kilka dobrych lekcji, oraz dla naszego bielskiego teamu za udany weekend, wspólne kminy i granie! Xargos łupał każdego orasami, Ajt po skaveńsku kombinował z planami podbojów i przepychał dosyć nieprawdopodobne kminy, Debelial po ogrzemu rozwalał kolejne armie przeciwników (poza jednym pieszym BSB Wochu, który zagiął statystykę
 podziękowania dla orgów i sędziów za włożony wysiłek i skoordynowanie tak dużego turnieju, dla przeciwników: Slayera Zabójców, X.Maćka, Lajkonika, Lohosta i Maćka z JH2 za świetne bitwy w dobrej atmosferze i kilka dobrych lekcji, oraz dla naszego bielskiego teamu za udany weekend, wspólne kminy i granie! Xargos łupał każdego orasami, Ajt po skaveńsku kombinował z planami podbojów i przepychał dosyć nieprawdopodobne kminy, Debelial po ogrzemu rozwalał kolejne armie przeciwników (poza jednym pieszym BSB Wochu, który zagiął statystykę  ), Dibo powstrzymywał ułańską fantazję bretką i zagrał mega stabilne pięć bitew, a moje imperium podczas tego turnieju grało bardziej prochem strzelniczym niż jakimkolwiek innym orężem
 ), Dibo powstrzymywał ułańską fantazję bretką i zagrał mega stabilne pięć bitew, a moje imperium podczas tego turnieju grało bardziej prochem strzelniczym niż jakimkolwiek innym orężem  Ekstra było zobaczyć dawno niewidzianych znajomych i poznać nowych na żywo
 Ekstra było zobaczyć dawno niewidzianych znajomych i poznać nowych na żywo 
Gratulacje również dla zwycięzców i całego topu! Za rok mam plan spędzić miesiąc przed DMP na graniu, a nie malowaniu armii po nocach