a jak szybko byście chcieli?Dziad Zbych pisze:Wiadomo za ile dni po finale tej areny wystartuje następna ?
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Co do propozycji miejsca to myślałem nad jakimiś skośnookimi, tam chyba jeszcze nie było
a jak szybko byście chcieli?Dziad Zbych pisze:Wiadomo za ile dni po finale tej areny wystartuje następna ?
Popieram!Inglief pisze:a jak szybko byście chcieli?Dziad Zbych pisze:Wiadomo za ile dni po finale tej areny wystartuje następna ?tylko o wyrozumiałość poproszę bo to moja pierwsza będzie
Co do propozycji miejsca to myślałem nad jakimiś skośnookimi, tam chyba jeszcze nie było
fajny pomysł, choć nie wiem jak się Nippończycy do demonów stosująGror pisze:Taka sugestia do następnej Areny. Można by dodać do listy wierzchowców Lisiego Demona (Kitsune Oni, tylko dla postaci z Dalekiego Wschodu). Miałby statystyki porównywalne do wilka, tylko trochę wyższe i byłby pełnoprawnym demonem. Myślę, że nadałoby to trochę klimatu postaciom ze Wschodu.
Taka tam propozycja...
Właśnie pomyślałem, że skoro Nippon to odpowiednik Japonii, to można uznać, że ich demony są zarówno typowe złe, ale również zdarzają się neutralne, które można obłaskawić oraz coś w rodzaju duchów opiekuńczych. Sugeruję się starymi japońskimi baśniami.GrimgorIronhide pisze:Gror napisał(a):
Taka sugestia do następnej Areny. Można by dodać do listy wierzchowców Lisiego Demona (Kitsune Oni, tylko dla postaci z Dalekiego Wschodu). Miałby statystyki porównywalne do wilka, tylko trochę wyższe i byłby pełnoprawnym demonem. Myślę, że nadałoby to trochę klimatu postaciom ze Wschodu.
Taka tam propozycja...
fajny pomysł, choć nie wiem jak się Nippończycy do demonów stosują
może służyć, jeszcze jak - husyci bronili się nimi w zwarciu przed wojskami Luksemburgów, poza tym rozmiar tych tarcz, które Wojownicy Chaosu dzierżą na modelach też jest porównywalnie imponującyDziad Zbych pisze:W sumie tak mi początkowo wydawało ale nazwa pawęż kojarzyła mi się z tarczami włoskich kuszników która raczej do walki wręcz nie służyły