300 brodatych zakapiorów
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: 300 brodatych zakapiorów
Mam modele stare i nowe. To prawda, że nowe modele potrafią być ciekawe, często są lepiej odlane i projektowane są w dynamicznych pozach ale przedstawiają po prostu żołnierzy danej rasy (przynajmniej w przypadku krasnoludów). Brak im duszy, tego czegoś co powoduje uśmiech na twarzy.
Stare modele były odlewane w mało dynamicznych pozach i przeważnie przez ich ciało mogła przebiegać tylko jedna linia przekroju, ale miały to coś. Tak jak pisał Booxi potrafiły być zabawne. Spójrzcie choćby na powyższego Thorgrima i jego brzuch, jak śmiesznie mu się rozchodzi tunika na guzikach. To samo zjawisko można zaobserwować u dziewczyn z dużym biustem kiedy założą za ciasną koszulę zapinaną na guziki
Takich "drobiazgów" na starych modelach jest mnóstwo. Trzeba tylko otworzyć oczy i poświęcić im trochę więcej czasu niż "chwilkę".
Stare modele były odlewane w mało dynamicznych pozach i przeważnie przez ich ciało mogła przebiegać tylko jedna linia przekroju, ale miały to coś. Tak jak pisał Booxi potrafiły być zabawne. Spójrzcie choćby na powyższego Thorgrima i jego brzuch, jak śmiesznie mu się rozchodzi tunika na guzikach. To samo zjawisko można zaobserwować u dziewczyn z dużym biustem kiedy założą za ciasną koszulę zapinaną na guziki
Takich "drobiazgów" na starych modelach jest mnóstwo. Trzeba tylko otworzyć oczy i poświęcić im trochę więcej czasu niż "chwilkę".
Większość postów piszę pod wpływem alkoholu i innych używek.
Piękna kolekcja
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- wind_sower
- Masakrator
Zdjęcia rodzinne zawsze w cenie. Bravo, piękna kolekcja
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Zgadzam się z przedmówcami - kawał kolekcji, długo zbierałeś?
Poproszę parę zbliżeń:).
Poproszę parę zbliżeń:).
Długo i niedługo powiem tylko tyle, że najdłuższa przerwa w kupowaniu krasnoludów to było jakieś 12 lat
Około 12 lat część armii leżała w piwnicy czekając aż wścipskie rączki moich dzieci znajdą sobie jakieś zajęcie.
Jeśli chodzi o malowanie to większość była pomalowana w ostatnie półtora roku.
W ten weekend wrzucę jakąś fotkę.
Około 12 lat część armii leżała w piwnicy czekając aż wścipskie rączki moich dzieci znajdą sobie jakieś zajęcie.
Jeśli chodzi o malowanie to większość była pomalowana w ostatnie półtora roku.
W ten weekend wrzucę jakąś fotkę.
Świetny płaszcz !
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
Podoba mi się ten modeli tym bardziej w takim malowaniu
Na mnie też największe wrażenie zrobił płaszcz jest zajebisty!
Na mnie też największe wrażenie zrobił płaszcz jest zajebisty!
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
- wind_sower
- Masakrator
Jestem pod wrażeniem. Bravo!
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
No nieźle nieźle . Bardzo ładnie pomalowany model.
Dzięki za słowa uznania. Na zdjęciu dopiero zauważyłem, że ten kamień na którym stoi Belegard nie jest najwyższych lotów ale z płaszcza jestem zadowolony jak najbardziej. Niestety nie jestem mistrzem robienia zdjęć. Zawsze mam to samo światło a raz wychodzą ładne jasne a raz dziwnie żółte co widać poniżej.
Było coś starego, coś nowego to chyba znowu czas na coś starego. Oto jeden z moich dwóch regimentów rusznikarzy krasnoludzkich.
Było coś starego, coś nowego to chyba znowu czas na coś starego. Oto jeden z moich dwóch regimentów rusznikarzy krasnoludzkich.
fajnie wyglądają wymieszane modele.
sztandarowy jest od GW?
sztandarowy jest od GW?
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Zdjecie troche ciemne, ale nie ma tragedii. Jest klimacik . Spoko malowanie, fajnie to wyglada
Moi brodaci podopieczni stwierdzili, że 300 to piękna liczba, ale są jeszcze piękniejsze. Wobec czego do pomalowanych oddziałów dołączył właśnie regiment Ironbreakersów.
Sztandar i tarcze:
Ironbreakersi:
Zdjęcie na Play Mini of the Month LXV - "Let's make it BIG":
Sztandar i tarcze:
Ironbreakersi:
Zdjęcie na Play Mini of the Month LXV - "Let's make it BIG":
Uwielbiam maszyny czasu ^^
właśnie natknąłem się na kolejną.
Super robota, ciśnij dalej
właśnie natknąłem się na kolejną.
Super robota, ciśnij dalej