[MASTER] Świdkon - Lubelski Master 24-25.09.2016
Re: [MASTER] Świdkon - Lubelski Master 24-25.09.2016
Miałeś unit 40 bestigorow i bohatera na chariocie z tyłu , miałeś na styk do ostatniego szeregu zasięg rydwanem i się teleportowales do pierwszego szeregu zyskujac kilka cali. Teraz takie teleporty są możliwe tylko jeśli jest ten sam troop type.
zgadzam se, jednak ten turniej ma być solidną bazą dla twórców 9 edycji i planowanych projektów na mniejsze pkt, dlatego tak ważne jest by jak najmniej odbiegać od pierwowzoru.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
dla potomnych praise Yogg!lohost pisze:fart to (...) skill
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Kasa poszła, rozpa niedługo też, widzimy się na miejscu
EDIT: poszukuję 5 pistolierów, odpłacę się browarkiem dobroczyńcy.
EDIT: poszukuję 5 pistolierów, odpłacę się browarkiem dobroczyńcy.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Ważna kwestia, o której nie wspomniałem w regulaminie:
Przypominam, że termin zgłoszeń upływa jutro.Osoby nieletnie proszone są o przywiezienie zgody oraz deklaracji ponoszenia odpowiedzialności od ich opiekunów ustawowych o treści:
"Wyrażam zgodę na udział mojego dziecka w turnieju świdkon w dniach 24-25.09.2016 w świdniku oraz ponoszę odpowiedzialność za wyrządzone przez niego szkody."
podpis rodzica lub innego prawnego opiekuna