Selekcjonerzy 2017
Moderator: swieta_barbara
Re: Selekcjonerzy 2017
Słusznie Janus mówi - jest na Ślasku IW więc jest baza logistyczna na to
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
To są detale i kwestie do uzgodnienia.
Możemy zrobić wszystkie 5 zgrupowań u Śliwka na chacie w Łodzi, każdy będzie miał równie blisko.
Możemy zrobić wszystkie 5 zgrupowań u Śliwka na chacie w Łodzi, każdy będzie miał równie blisko.
Janus pisze:W sprawie miejsc zgrupowań pominąłeś bardzo ważny i nie wiem czy teraz nie największy batlowy ośrodek jakim są Katowice - nawet jeśli niedaleko stamtąd do Krakowa, to uważam że powinny być wysunięte na pierwszy plan koło Warszawy. Poza tym nie oszukujmy się, Gorzów jest dla wielu ludzi bardzo daleko, a Niemców chyba nie zapraszamy
Przy wyborze miejsc na zgrupowanie Furion sugerował się chyba TOP 3 z DMP.
Rozumiem, że sparingi z wicemistrzami Polski mogą nie być specjalnie kształcące ale w Gorzowie można liczyć również na graczy ze Szczecina i Poznania.
Jeżeli chodzi o bazę logistyczną to chyba Gorzów nie ma najgorszej w kraju.
Śląsk wygrał to DMP
Milczek sparing z Tobą będzie dla mnie bezcenny :* (wyniki ) Ale przydałoby mi sie pełne auto
Milczek sparing z Tobą będzie dla mnie bezcenny :* (wyniki ) Ale przydałoby mi sie pełne auto
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Guldur już pokazał, ze jest najlepszym selekcjonerem, tracimy go
Mnie co prawda udział w kadrze nie grozi, ale IMHO zgrupowanie "selekcyjne" dalej na zachód niż w Poznaniu to pomyłka logiatyczna. Z tym, że nie mam pojęcia, jak scena batlowa w Poznaniu wygląda w tej chwili.
Co do kontaktowosci kandydatów - z Shinem nigdy nie miałem kłopotu, ale i nie grałem (chyba, że przed 2005 i nie pamiętam - z góry przepraszam). Z Furionem też nie grałem, ale na legendy o Jego ego trafiłem (znów - nie wiem czy sprawiedliwe).
Co do kontaktowosci kandydatów - z Shinem nigdy nie miałem kłopotu, ale i nie grałem (chyba, że przed 2005 i nie pamiętam - z góry przepraszam). Z Furionem też nie grałem, ale na legendy o Jego ego trafiłem (znów - nie wiem czy sprawiedliwe).
Uprawa warzyw od 1997 roku
Myśle, że mało kogo interesuje ta kwestia
A potencjalni kandydaci boją się zabrać głos Dla mnie kandydatura Shina jest w pełni zrozumiała i popieram, co do Furiona, to właśnie problem że znam Go tylko z baśni i opowieści oraz kłótni z Barbarossa na dmp:p nie zmienia to jednak iż innych kandydatów obecnie brak, a pamiętam sukces jaki odniósł na etc, i po pracy jaką wykonał jestem pewien jego zaangażowania i w tym roku. Uważam i wierzę, że nowi selekcjonerzy poprowadzą Polskę w 2017 do zwycięstwa, do tego zrobią to w uczciwej i przyjaznej atmosferze. Piona!-Qc- pisze:Myśle, że mało kogo interesuje ta kwestia
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Wyjaśnij mi proszę o co chodzi, bo za chińskiego boga nie mam pojęcia o czym piszesz.Lazur pisze:Ja to w ogóle się dziwie że Furion brany jest pod uwage w głosowaniu na selekcjonera po jego Ninja atempcie wskoczenia do draft Teamu w 2013 roku... Naprawde nie ma nikogo innego chętnego?
PÓŁNOC PAMIĘTA
I czym jest draft team? Chodzi o Księżycową Kanapę?
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 1&start=40Furion pisze:Wyjaśnij mi proszę o co chodzi, bo za chińskiego boga nie mam pojęcia o czym piszesz.Lazur pisze:Ja to w ogóle się dziwie że Furion brany jest pod uwage w głosowaniu na selekcjonera po jego Ninja atempcie wskoczenia do draft Teamu w 2013 roku... Naprawde nie ma nikogo innego chętnego?
PÓŁNOC PAMIĘTA
I czym jest draft team? Chodzi o Księżycową Kanapę?
Andrzej orze
Lazur edit
Lazur edit
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2016, o 22:47 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.
Ło, ale zabawny temat! Dzięki za linka.
Przypomina mi to stare dobre czasy, gdzie do każdej battlowej gówno-roboty było chętnych po 5ciu chłopa.
Fajny temat, dopoki nie dotarlem do swoich postow :/ shame qc shame