[Katowice], 17.09 ,2x1200,3 Turniej Parowy w Innym Wymiarze
Re: [Katowice], 17.09 ,2x1200,3 Turniej Parowy w Innym Wymia
Dopisz Rychu i Wojtek
Dzięki za turniej, było bardzo fajnie no i ilość osób - 18 lel - mnie zaskoczyła. Tyle miały Mistrzostwa Polski w Warzone tydzień temu ^^
Miło było tez zobaczyć wiele nowych twarzy, format parówki chyba trafił, nie wiem jak wyglądały turnieje Krzysia W, ale ten też był super, brawo Solo!
A jakby ktoś się zastanawiał, z kim lepiej jeździć na parówki: z Gmyrkiem czy z Gmyrkiem, to odpowiedź brzmi: z Gmyrkiem
Miło było tez zobaczyć wiele nowych twarzy, format parówki chyba trafił, nie wiem jak wyglądały turnieje Krzysia W, ale ten też był super, brawo Solo!
A jakby ktoś się zastanawiał, z kim lepiej jeździć na parówki: z Gmyrkiem czy z Gmyrkiem, to odpowiedź brzmi: z Gmyrkiem
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"