Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Re: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
A czy nie lepiej byłoby aby podzielić to na dwa działy:
Strona główna forum » Warhammer Fantasy Battle »
Strona główna forum » The 9th Age »
W nowym dziale potworzyć poddziały dla poszczególnych armii i tam poprzenosić tematy?
Będziemy mieli wtedy to dokładnie rozdzielone.
Strona główna forum » Warhammer Fantasy Battle »
Strona główna forum » The 9th Age »
W nowym dziale potworzyć poddziały dla poszczególnych armii i tam poprzenosić tematy?
Będziemy mieli wtedy to dokładnie rozdzielone.
A ja mam inne pytanko. Jako, że scena się zmienia i parę osób odeszło. Można by zrobić roszady w dziale moderatorów. Dodatkowo, ostatnio jak grzyby po deszczu wyskakują spam tematy o szambach betonowych itp i warto by było szybko na to reagować, żeby ludzie nie klikali w zamieszczone tam linki.
Przy okazji zgłaszam swoją kandydaturę na moderatora działu WoDG i Dyskusji ogólnej.
Przy okazji zgłaszam swoją kandydaturę na moderatora działu WoDG i Dyskusji ogólnej.
To ja od razu zgłaszam swoją kandydaturę na moderatora działu Infernal Dwarvezz oraz Iron Crowns
Przemyslalem temat mozemy zrobic odswiezenie w gronie modow. Natomiast sam wszystkiego robic nie bede, w zwiazku z tym Laik prosba do Ciebie.
Zbierz kandydatow do dzialow przedstaw kandydatury w dziale modowym zweryfikujemy i moge pozmieniac (choc to robota nie jest na godzine przy takiej ilosci dzialow).
Sam moge tez moje dzialy oddac jesli znajda sie lepsi kandydaci. Prosilbym abys tez pod uwage wzial dojrzale kandydatury, a nie takie ktore chca po prostu leczyc kompleksy przez dopchanie sie do pseudowladzy.
Zbierz kandydatow do dzialow przedstaw kandydatury w dziale modowym zweryfikujemy i moge pozmieniac (choc to robota nie jest na godzine przy takiej ilosci dzialow).
Sam moge tez moje dzialy oddac jesli znajda sie lepsi kandydaci. Prosilbym abys tez pod uwage wzial dojrzale kandydatury, a nie takie ktore chca po prostu leczyc kompleksy przez dopchanie sie do pseudowladzy.
Sorewicz, rzadko loguję na forum, nie miałem pojęcia. Już podniesiona. Byłem pewien że cronjob którego dodałem zadba o automatyczne restartowanie. Spróbuję innego rodzaju konfiguracji.Afro pisze:wyszukiwarka leży od jakiegoś (dłuższego już) czasu, wina po stronie serwera
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Wyszukiwarka padła ostatnio chyba mniej niż tydzień po podniesieniu.Tomash pisze:Sorewicz, rzadko loguję na forum, nie miałem pojęcia. Już podniesiona. Byłem pewien że cronjob którego dodałem zadba o automatyczne restartowanie. Spróbuję innego rodzaju konfiguracji.Afro pisze:wyszukiwarka leży od jakiegoś (dłuższego już) czasu, wina po stronie serwera
Daj znac kiedy usunac to dwa klikniecia,
żałosneJarekK pisze:Ziemko dwa razy klika i Lohost znika
Emp/DoCh
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
ok, w takim razie przepraszam Jarku.lohost pisze:Rob, on nie mial nic zlego na mysli, a nawet fajnie sie zrymowalo
...
Emp/DoCh
Pawle zgodnie z zyczeniem, niestety te posty z tego tematu tez zniknely, bo nie ma opcji usuwania wybiorczo przy takiej masie.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Też myślę, że zamiast wyrzucać należy przesunąć do dizału archiwum. Po co eliminować wątek, który wnosi jakąś merytoryczną wartość, być może ciekawą dla osób, które nadal grają w WFB?