[Gdynia] "Gargulec" 17 Września 2016, 9th Age, 1200pts
Re: [Gdynia] "Gargulec" 17 Września 2016, 9th Age, 1200pts
Mnie niestety nie będzie.
1 . Adam (5353 Adam Stański) Highborn Elves 49 3364
2 . esgaroth (1869 Tomasz Stanik) Infernal Dwarves 45 2883
3 . Błażej (1755 Błażej Rajkowski) Highborn Elves 43 2151
4 . Aseoks (2371 Wojciech Meck) Sylvan Elves 27 1551
5 . kumkustwo (5190 Kamil Oleński) Undying Dynasties 25 2192
6 . Macias (3301 Maciej Baliński) Empire of Sonstahl 24 940
7 . Wezyr (5382 Czarek Wieruszewski) Warriors of the Dark Gods 6 1422
dzięki za grę!
2 . esgaroth (1869 Tomasz Stanik) Infernal Dwarves 45 2883
3 . Błażej (1755 Błażej Rajkowski) Highborn Elves 43 2151
4 . Aseoks (2371 Wojciech Meck) Sylvan Elves 27 1551
5 . kumkustwo (5190 Kamil Oleński) Undying Dynasties 25 2192
6 . Macias (3301 Maciej Baliński) Empire of Sonstahl 24 940
7 . Wezyr (5382 Czarek Wieruszewski) Warriors of the Dark Gods 6 1422
dzięki za grę!

Ostatnio zmieniony 19 wrz 2016, o 13:26 przez esgaroth, łącznie zmieniany 3 razy.
ee ja jestem zwolennikiem jak najmniejszych opłat, trzy statuetki zdobyte pod rząd
wygrana kolejnych turniejów oraz gloria i chwała niekwestionowanego lidera powinna ci wystarczyć xD myślę raczej o wprowadzeniu kiedyś oceny malowania 10 pkt ale dopiero gdy pojawi się kilku graczy z wpełni pomalowanymi armiami

To absolutnie nie jest ciekawy pomysł. Jest masa armii które mają raczej w dupie ld, więc taka zmiana byłaby kompletnie bez sensu. Nie mówiąc już o tym że to generalnie dość mocno wpływa na samą rozgrywkę.
Jedyny sensowny pomysł to po prostu jakieś pkt do generalki.
Jedyny sensowny pomysł to po prostu jakieś pkt do generalki.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
ale to był żart przecież z tą -1Ld, no chyba że też trolujesz xD
no właśnie słabo w październiku, Shaga ma wszystkie soboty zajęte, a w Bernardzie w Sopocie 40k nie robią turnieju pod który moglibyśmy się podczepić, napisałem do ork&goblin i właściciel się teraz zastanawia czy nas tam chce xD bo to będzie nowy ork z nowym właścicielem i nawet nie wiadomo co tam będzie sprzedawane
ktoś zna jeszcze jakąś miejscówkę na turniej/pogranie w kilka osób?
ktoś zna jeszcze jakąś miejscówkę na turniej/pogranie w kilka osób?
no można, tam jest wszystko, ale chce ci się aż tam jechać?
Może Futurex na fikakowie. Mimo, że mała miejscówka to swojego czasu mieściła turnieje na dwa razy więcej graczy.
Ja to bym tam nawet nie próbował wciskać 4 graczy bo by było ciasno.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
fekkk pisze:Może Futurex na fikakowie. Mimo, że mała miejscówka to swojego czasu mieściła turnieje na dwa razy więcej graczy.
W Futurexie jest teraz inny układ pomieszczenia i nie zmieścisz blatów (których nawet nie ma na miejscu). Proponuję Rumię. Miejscówka jest elegancka i dobrze skomunikowana.
następny turniej będzie w Shadze 29 października