Esiola malowanie po latach Update 08.01.2018
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Re: Esiola malowanie po latach Update 05.09
Mi się bardzo podoba. Najbardziej buty i ciuszki.
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Przez ten dekolt ciężko skupić się na całości modelu ;P. Na malowaniu nie znam, ale uważam, że jest spoko:). Buciki i gogle chyba najbardziej. Kolor włosów mi trochę nie siedzie, ale to kwestia gustu . Napie pytanie na koniec: Co ona planuje zrobić z tym kluczem ... ?
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Patrzy na tego małego knypka z miną dość złowieszczą, więc można się tylko domyślać.
Witam ponownie po baaaaaaardzo długiej przerwie. Chciałbym znów wystawić się na surową i obiektywną ocenę Szanownych Państwa. Przez ostatnie pół roku udało mi się zmalować 2 modele "WOW!!!" i teraz chcę Wam je z miłą chęcią pokazać.
Na pierwszy ogień niegrzeczna panna Anne Bonny.
A na drugi ogień, jeszcze bardziej niegrzeczny Biały Wilk, tudzież Rzeźnik z Blaviken, tudzież itd., itp. ...
Klata odsłonięta, możecie strzelać.
PS. Od razu chciałbym poruszyć temat krzywego miecza Pana Geralta. Będzie zrobiony nowy od podstaw, gdyż oryginalnego nijak nie umiałem naprostować.
Pozdrawiam,
Na pierwszy ogień niegrzeczna panna Anne Bonny.
A na drugi ogień, jeszcze bardziej niegrzeczny Biały Wilk, tudzież Rzeźnik z Blaviken, tudzież itd., itp. ...
Klata odsłonięta, możecie strzelać.
PS. Od razu chciałbym poruszyć temat krzywego miecza Pana Geralta. Będzie zrobiony nowy od podstaw, gdyż oryginalnego nijak nie umiałem naprostować.
Pozdrawiam,
Szacun za robotę choć to nie moja skala ale oboje chyba nie mają brwi chyba że to kwestia światła na fotce
Zapraszam do mojego studia szukaj na FB Kuczolpaintlab