Macki Wojny 2007 15-16.12.2007 Master w Łodzi
Mam takie pytanko czy ktoś mógłby nas przygarnąć z soboty na niedziele - mnie Dzika i Tarasia - skład lubelski.
Prosiłbym o PW w tej sprawie, albo meila.
Pozdro
Prosiłbym o PW w tej sprawie, albo meila.
Pozdro
Z soboty na niedzielę to przecież jest w szkole nocleg, chyba, że chodzi wam o piątek-sobotę.
A licky boom boom down!!!
Nie, nie z tego co się orientuję to w piątek wieczorem/w nocy wyjeżdzamy i jesteśmy na rano w Łodzi, chodziło nam o jakąś imprezę domową w sobotę wieczorkiem gdzie moglibyśmy się zadekować;)
PS: Może nas ktoś odebrać z dworca jeszcze nie do końca wiem jak będziemy jechali ale damy znać , dla mnie to będzie 1 raz w Łodzi
PS: Może nas ktoś odebrać z dworca jeszcze nie do końca wiem jak będziemy jechali ale damy znać , dla mnie to będzie 1 raz w Łodzi
Co do zgarnięcia z dworca to jak najbardziej może was ktoś odebrać, ale o ile wysiadacie na Fabrycznym o w miarę sensownej godzinie, to raczej dacie radę sami bo to są cztery przystanki tramwajem. Tutaj jest napisane co i jak:
http://master.osmiornica.info/dojazd.html
Jeśli nie na Fabrycznym to trochę gorzej, ale tak czy siak jak nie będziecie wiedzieć jak dojechać to dzwońcie do mnie i ktoś po was na pewno wyjdzie/wyjedzie.
Mój numer to 605 680 558 to takie info dla wszystkich, którzy by mieli jakiś problem z dotarciem na miejsce.
http://master.osmiornica.info/dojazd.html
Jeśli nie na Fabrycznym to trochę gorzej, ale tak czy siak jak nie będziecie wiedzieć jak dojechać to dzwońcie do mnie i ktoś po was na pewno wyjdzie/wyjedzie.
Mój numer to 605 680 558 to takie info dla wszystkich, którzy by mieli jakiś problem z dotarciem na miejsce.
A licky boom boom down!!!
Oki dzięki wielkie, na razie jesteśmy na etapie zbierania ekipy wyjazdowej, kminienia przejazdu i dogadywania co i jak. Na tygodniu pewnie się więcej wyjaśni, w razie czego będziemy dzwonić;)
Jeszcze raz dzięki wielkie;)
Pozdro i do zobaczenia;)
Jeszcze raz dzięki wielkie;)
Pozdro i do zobaczenia;)
chlopaki ,prosze o zapisanie teamu z poznania
łukasz kędziora i maciej przygórzewski (krasie i lizaki)
mam nadzieje ze nie starcimy 2 pkt jak rozpe doslemy na dniach)
Z maciejem nie mam kontaktu tel wiec z tego wzgledu pojwia sie problem rozpiska PROSIMY O WYROZUMIALOSC
łukasz kędziora i maciej przygórzewski (krasie i lizaki)
mam nadzieje ze nie starcimy 2 pkt jak rozpe doslemy na dniach)
Z maciejem nie mam kontaktu tel wiec z tego wzgledu pojwia sie problem rozpiska PROSIMY O WYROZUMIALOSC
no to rozpa wyslana,
i mam informacje, ze 4 karabiny wraz z budda nie jada - wypadki przy strzelaniu :p
i mam informacje, ze 4 karabiny wraz z budda nie jada - wypadki przy strzelaniu :p
- Shakin' Dudi
- Masakrator
to przyjedz do Lublina na mastera tam go na pewno nie zabraknie
Ostatnio mam jakis wstręt do wyjazdowych turniejów.
Może dla tego że plewa jestem i nie potrafie juz tak jak kiedyś wałków zakładać przeciwnikowi.
Pozyjemy zobaczymy.
Może dla tego że plewa jestem i nie potrafie juz tak jak kiedyś wałków zakładać przeciwnikowi.
Pozyjemy zobaczymy.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken