Mastery 2016
Moderator: swieta_barbara
Re: Mastery 2016
Chciałbym się dowiedzieć prędzej czy jest potwierdzone info na temat Poznania. Ja wiem, że 19-20 listopada niby bo Wojna Światów ale czy to potwierdzone przez organizatora? Niby jest jakieś info na stronie wojnaswiatow.pl ale tylko wzmianka, że będzie dwudniowy turniej warhammer fantasy battles. A jeśli to nie będzie T9A to średnio to widzę
Jest info że master będzie i jest podana konkretna data. W jakim celu miałby być aktywny na forum na 2 miesiące przed imprezą?
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Zapobiezena powtorzeniu sie sytuacji z Wejherowa - czyli organizator ktory nie gra w battla, nie pojawia sie na forum, srodowisko lokalne ktore nie gwarantuje nawet w pelni punktowanego lokala nawet...
Dla mnie jako organizatora komunikacja z graczami, wczesna informacja o dacie i sam temat turniejowy pojawiajacy sie grubo wczesniej (np Szczyrk - turniej polowa maja, data znana w grudniu, temat 1 luty) jest czynnikiem istotnie wplywajacym na sukces imprezy.
Dla mnie jako organizatora komunikacja z graczami, wczesna informacja o dacie i sam temat turniejowy pojawiajacy sie grubo wczesniej (np Szczyrk - turniej polowa maja, data znana w grudniu, temat 1 luty) jest czynnikiem istotnie wplywajacym na sukces imprezy.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Nawet gdyby odświeżał forum co 5 min nie zmieni to faktu że nie gra w wfb i że nie ma tam środowiska gwarantującego w pełni punktowanego lokala (przynajmniej z tego co mi wiadomo). Jeśli chodzi o datę to jest znana, a postawienie tematu nic nie zmienia, bo na 2 miesiące przed imprezą jedyną informacją jaka ma znaczenie to data.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Matias, jakoś Xwing w ten sam weekend był ogłoszony wcześniej, organizator udzielał się na bieżąco, ba nawet za noclegi można było płacić na miejscu
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Największy błąd tego turnieju, za rok tak nie będzie-Qc- pisze:nawet za noclegi można było płacić na miejscu