a) może
b) może jedynie
c) musi
Członek LL?
Doprecyzuj pytania, zrobię głosowanie i skończymy ten kabaret - choć nie ukrywam że wiele osób to wszystko bawi

Moderator: swieta_barbara
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Cóż od kiedy o mało nie wyleciał z turnieju to jest bardzo miły...A najlepszy wojownik jest? Jak jest Golonka to na pewno dostaje nagrody dla najmilszego gracza od przeciwników
QC na BP przesiaduje w pracy jak mi się nudzi poza tym fajnie się czyta jak dorośli ludzie kłócą się na forum o plastikowe figurki... a właściwie o zasady ligi zrobione przez graczy w momencie kiedy ilość graczy spadła a liga pewno za jakieś 2 lata umrze śmiercią naturalnąJej, taki fajny Xwing oh ah. Nikt sie ze mną nie spina, tylko gdzie te czasy kiedy byłem pierwszym warriorem RP? We wspomnieniach do których wracam wieczorami po każdym luźnym przyjemnym i fajnym evencie w Xa, które tak bardzo mi sie podobają publicznie, a w cichości ciagle przesiaduję na BP w poszukiwaniu czegos co wywoła jakies emocje!
Dokładnie tak jak PSz mówi. Lohostowi setka, a do regów dać 300 dla mastera nawet od 1 osoby i wioPSz pisze:Do mnie "legalny wałek punktowy" przemawia. Wiadomo co chciał lohost osiągnąć. Znalazł taką możliwość więc zadziałał.
Intencje były znane od początku i po jakiego mu to utrudniać.
Dać mu punkty i niech karawana jedzie dalej. Szkoda z takiej pierdoły kreować prawdziwe animozje.
Zastanówcie się tylko co w przyszłości z takim fantem zrobić. Może zawsze maks bez względu na frekwencje.
No niech Cie organizator zglosi jako sedziego i wszyscy uczestnicy sie zgodze i nie ma problemu. Bo te warunki lohost złapał, a Tobie się udaLaik pisze:W sumie - w Świdniku jednak sedziowalem, proszę o 100, master jest więc niepełny, były 34 osoby, sorry Lipek i cala reszta.
Kucyk, ale Ty mnie nie musisz przekonywać. Ja się z tym zgadzam-Qc- pisze:No niech Cie organizator zglosi jako sedziego i wszyscy uczestnicy sie zgodze i nie ma problemu. Bo te warunki lohost złapał, a Tobie się udaLaik pisze:W sumie - w Świdniku jednak sedziowalem, proszę o 100, master jest więc niepełny, były 34 osoby, sorry Lipek i cala reszta.?
Randomus - po prostu jak dasz 300 od 1 osoby, to top ruszy dupe, za topem pojdzie otoczka i dopoki na ldize bedzie zalezec 10+ osobm, frekwencja powinna te 30 ok. robic