ROTTEN FACTORY MINIATURES
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Pamiętam akcję na wspieram to. Na mój gust Twój skill jest ok, tylko po prostu Polska jest za małym rynkiem na takie specjalistyczne rzeczy. Wydaje mi się, że lepiej by Ci poszło na ogólnoświatowym kicstarterze.
edit:
obczaj tą akcję:
https://www.kickstarter.com/projects/20 ... ture-range
edit:
obczaj tą akcję:
https://www.kickstarter.com/projects/20 ... ture-range
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
gervaz - Mój projekt na Wspieram.to był dość mocno nieprzemyślany i wydaje mi się że dla tego nie pykło
. Z tego co ostatnio patrzyłem Kickstarter nie wspiera projektów z Polski. Takim dużym serwisem gdzie mógłbym się zaczepić jest Indiegogo - gdzie już widziałem projekty z Polski
. W planie mam wydanie planszówki i to pewnie tam będę uderzał by zebrać pieniądze.
Nokimam - Dzięki! Kraków Rulez
. Co Wy wszyscy z tym GW
?
bela16 - Dzięki
. Niestety GW przeszło do projektowanie modeli w programach 3D i to bardzo widać. Nie wspomnę już o tym, że model, którego wyprodukowanie i opakowanie w pudełko kosztuję ich 5 zł, sprzedawany jest za 90 zł ... nie kumam tego.
Szczerze mówiąc byłem swego czasu ogromnym fanem GW i posiadałem koło 600 modeli do Chaosu. Pewnego dnia stwierdziłem, że to nie ma sensu. Zostawiłem sobie tylko 20 modeli (głównie z lat 80), a reszta poszła powoli na allegro. Teraz kolekcjonuje modele, które posiadają w sobie "to coś", reprezentują wysoki poziom rzeźbiarza, albo są niesamowicie zaprojektowane. Dla mnie to jest naprawdę ważne, a GW to gdzie zatraciło...
Się rozpisałem, a to mało istotne bo:
Rotten Factory ma już rok !:)
Chciałem Wam wszystkim ogromnie podziękować na wsparcie i komentarze !!
Postaram się by kolejny rok RF był owocny w nowe modele i wiele innych rzeczy
.
A tak poza tym działko prawie na ukończeniu:

Nokimam - Dzięki! Kraków Rulez

bela16 - Dzięki

Szczerze mówiąc byłem swego czasu ogromnym fanem GW i posiadałem koło 600 modeli do Chaosu. Pewnego dnia stwierdziłem, że to nie ma sensu. Zostawiłem sobie tylko 20 modeli (głównie z lat 80), a reszta poszła powoli na allegro. Teraz kolekcjonuje modele, które posiadają w sobie "to coś", reprezentują wysoki poziom rzeźbiarza, albo są niesamowicie zaprojektowane. Dla mnie to jest naprawdę ważne, a GW to gdzie zatraciło...

Rotten Factory ma już rok !:)
Chciałem Wam wszystkim ogromnie podziękować na wsparcie i komentarze !!
Postaram się by kolejny rok RF był owocny w nowe modele i wiele innych rzeczy

A tak poza tym działko prawie na ukończeniu:

Świetne prace. za każdym razem kiedy tu zaglądam mówię sobie 'wow', a po chwili zazdroszczę Ci talentu w lepieniu tego wszystkiego. Na prawdę kawał dobrej roboty. W słoniu i hellcanonie jestem zakochany 

Ostatnio zmieniony 3 paź 2016, o 20:27 przez roc3s, łącznie zmieniany 1 raz.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Super koncept z tym, że Hallcanon ma paszczę z jęzorem, żeby sobie samemu slurpnąć amunicję, kiedy będzie chciał, a potem ją... hm... zdefekować na wroga. 

- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Dziad Zbych - Dzięki wielki
. Wszyscy załoganci to modele, które kiedyś zacząłem i odłożyłem gdzieś na półkę. Fajnie było do nich wrócić i wreszcie skończyć.
roc3s - Ogromnie dziękuję! Wkładam w swoje projekty całe serce i dążę do perfekcji
.
Naviedzony - Dzięki ! Zainspirowało mnie życie ;P.
Sztandarowy:

roc3s - Ogromnie dziękuję! Wkładam w swoje projekty całe serce i dążę do perfekcji

Naviedzony - Dzięki ! Zainspirowało mnie życie ;P.
Sztandarowy:

- Kacpi 1998
- Masakrator
Świetny ten hellcannon, z pewnością zakupię do moich chaos dwarfów 

Zgadzam się. Ogłaszaj się na forum T9A Chcę taka helupę !!! Kiedy planujesz jakąś większą produkcje?
Też chcę taką helupkę (i parę innych modeli) 

Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Kacpi 1998 - O spoko
. Zastanawiałem się czy nie skrobnąć czegoś dedykowanego specjalnie dla spaczonych kraśków. Masz jakąś propozycję ?
Adam - Dziękuję! Zarejestrowałem się już i otworzyłem wątek:). Czekam teraz na akceptację konta. Dzięki za cynk
.
Bobson - No własnie z produkcją trzeba będzie trochę poczekać
. Mogę uchylić rąbka tajemnicy ... udało mi się otrzymać dotację, ale zanim ogarnę całą biurokrację i dostane zawału od stresu w związku z odpowiedzialnością finansową za projekt i wyprodukuję kilka zestawów na sprzedaż ... to pewnie minie trochę czasu. Proszę o cierpliwość.
Debelial - jak wyżej. Będę sie starać ogarnąć to jak najszybciej, ale nie wiem ile mi to zajmie.

Adam - Dziękuję! Zarejestrowałem się już i otworzyłem wątek:). Czekam teraz na akceptację konta. Dzięki za cynk

Bobson - No własnie z produkcją trzeba będzie trochę poczekać

Debelial - jak wyżej. Będę sie starać ogarnąć to jak najszybciej, ale nie wiem ile mi to zajmie.
Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin Rotten Factory. Jak patrzę na te modele, to wiem, że dotacja nie pójdzie w błoto. Jak Cię nie wykończy ZUS, US i NKWD to sukces gwarantowany.
Cały czas wierzę, że zobaczę tu kiedyś jakiegoś krasnoluda, ale takiego nie spaczonego darami od mrocznych bogów.
Cały czas wierzę, że zobaczę tu kiedyś jakiegoś krasnoluda, ale takiego nie spaczonego darami od mrocznych bogów.
Większość postów piszę pod wpływem alkoholu i innych używek.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Ja bym chciał modele do Slaanesha, ale chcieć, a dostać to coś innego. 

- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Wojo1410 - Dzięki
. Nie przypuszczałem, że ten rok tak szybko zleci. Jutro mam spotkanie informacyjne dot. dotacji i mam nadzieję, że mnie trochę uspokoi. Z tym nie spaczonym krasnoludem to nie wiem ... nie mój klimat ;P, ale coś pomyślę.
Naviedzony - W projekcie mam działko w klimacie slaanesha + trzy panienki
. Nie chce jednak zaczynać tak dużego modelu, bo mam teraz masę roboty. Muszę poprawić grafiki do gry planszowej. Dokończyć grafiki do drugiej animacji promo dla gry. Na karku mam terminy ze studiem nagrań i jeszcze zlecenia na modele. Doszła ta dotacja z której się ogromnie cieszę, ale również zabiera trochę czasu i zaczyna mi powoli brakować doby... Generalnie jest grubo
.
Działko w klimacie slaanesha (już się pojawiło jakis czas temu na fb, ale wrzucam ;P):

Naviedzony - W projekcie mam działko w klimacie slaanesha + trzy panienki

Działko w klimacie slaanesha (już się pojawiło jakis czas temu na fb, ale wrzucam ;P):