Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
E to jak takie łatwe pytania byłySkavenblight pisze: Kto robił laskę carnival masterowi?!![]()

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ostów ?? Cóż to jest ??Skavenblight pisze: @Sykstus
E tam łatwe... tylko 9 ostów to wcale niełatwe
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
E tam, to nie tak proste jak się zdajeFanatyk pisze:Użytkownicy->Lista użytkowników->Copy->PasteSkavenblight pisze:NieFanatyk pisze:Były jakieś cytaty ze mnie?Szkoda, bo czekałam na pytanie "wymień co najmniej 3 forumowych wrogów Fanatyka"
![]()

Pysiu, ale na Ciebie też czekamy

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Zależy kiedyFanatyk pisze:Wysłałem smsa Tomkowi z pozdrowieniami dla was, nie wiem czy doszedł.

Pysiu-Fanatysiu, dla Ciebie zawszeFanatyk pisze:Chciałem ale no nie miałem jak. Za tydzień jakbyśce zrobili to bym na 200% sie pojawił. Poprawiny może?

To sie na prywate zgłoszę bo Sami Wiecie Kto musi zostać poinformowany z tygodniowym uprzedzeniem.Skavenblight pisze:Pysiu-Fanatysiu, dla Ciebie zawszeFanatyk pisze:Chciałem ale no nie miałem jak. Za tydzień jakbyśce zrobili to bym na 200% sie pojawił. Poprawiny może?
Powróciłem!
Dzięki wszystkim za zabawę!
Mam nadzieję, ze Stasiu dotrze do domu!
Dzięki dla ekipy za fajny konkurs, dobrą konkurencję (M.T. Kapitan Hak i Skavenblight szczególnie) i wspaniałą zabawę
Dzięki Tomashowi i Shamanowi za zorganizowanie konkursu i nagrodę ;D
P.S. Zaraza w rzeczywistości nie jest taka harda, jak na forum. To taka..... nieśmiała dziewczynka
Dzięki wszystkim za zabawę!
Mam nadzieję, ze Stasiu dotrze do domu!
Dzięki dla ekipy za fajny konkurs, dobrą konkurencję (M.T. Kapitan Hak i Skavenblight szczególnie) i wspaniałą zabawę

Dzięki Tomashowi i Shamanowi za zorganizowanie konkursu i nagrodę ;D
P.S. Zaraza w rzeczywistości nie jest taka harda, jak na forum. To taka..... nieśmiała dziewczynka

wiekszosc ktora ja zobaczy na żywo odnosi chyba własnie takie wrażenietrikk pisze:P.S. Zaraza w rzeczywistości nie jest taka harda, jak na forum. To taka..... nieśmiała dziewczynka

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Hehe, no ba - ekipa paradoksowa z Dębowej Tarczy rządzitrikk pisze: Dzięki dla ekipy za fajny konkurs, dobrą konkurencję (M.T. Kapitan Hak i Skavenblight szczególnie) i wspaniałą zabawę

Ja się rozkręcam powoli... jak "Śmierć w Wenecji"trikk pisze:P.S. Zaraza w rzeczywistości nie jest taka harda, jak na forum. To taka..... nieśmiała dziewczynka

Jaka tam u was pogoda w Wa-wie bo u nas na południu słoneczko co najmniej jak w wakacje 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Hehe godzinkę temu słoneczko prażyło na maxa
Teraz już trochu słabiej