[Kraków] 08.10 MDK Vol.II, 1200pkt
Re: [Kraków] 08.10 MDK Vol.II, 1200pkt
Dziękuję organizatorom za organizację, zwycięzcom gratuluję wygranej, a moim przeciwnikom (Kubencjuszowi i Grześkowi) za wymagające bitwy
Szczególne podziękowania kieruję w stronę Kubencjusza, który dzielnie kroił moją tankietkę
Szczególne podziękowania kieruję w stronę Kubencjusza, który dzielnie kroił moją tankietkę
-
- "Nie jestem powergamerem"
Dzięki wielkie za miłą sobotę, do następnego panowie
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Fajny turniej, warto będzie wpadać częściej!
Darek następnym razem nie wychodzę z domu bez fleshrendera, wtedy pogadamy
Darek następnym razem nie wychodzę z domu bez fleshrendera, wtedy pogadamy
Tez dziekuje organizatorom i kolegom ze stolow - milo i na luzie spedzona sobota. Musze jeszcze popracowac nad tempem ale widze jakis progres. 1200 super format, uczy oszczednosci. Ja z kolei pozdrawiam DarkaH pytaniem retorycznym: co lepsze +1 do hita czy +2 do sily? Do zobaczenia na nastepnym turnieju
bo elfy chociaż faceci w rajtuzach całkiem nieźli potrafią być
Twoja armia akurat prezentowała się wspaniale moja no cóż, takie radosne lata 60 albo twórczość van Gogha, Muncha czy Gauguina jest kolorowoGlonojad pisze:Byle nie malować ich w pastele
Odnośnie formatu to ja bym rozpatrzył 1500/1600 chociaż to 1200 też jest niczego sobie bo przynajmniej można dograć do 5-6 tury, trzeba pamiętać, że na turnieje przychodzą też gracze, którzy rzadko grają czy w ogóle nowi gracze, 1200 punktów to łatwiej ogarnąć wg mnie
2500 to max 3 bitwy będą i można ew pomyśleć w Grudniu jako trening przed masterowy, chociaż ja uważam (pewnie jestem w mniejszości), że w ogóle lepiej by było robić 3 bitwy niż 4 na 1200/1500/1600 ...
1500 brzmi tez dobrze, rzeczywiscie mniejsze punkty sprzyjaja testowaniu zmian i treningowi dla nowszych osobDarekH pisze:Można by podbić do 1500 - czyli maks na patrole i nadal bez lordów, z ograniczeniami jak w Świdniku?
No albo na 2500 ale z
Ja bym prosił o skoordynowany odbiór bonów/nagród Bo się przedawni! Cieszę się, że dobrze się bawiliście. Mam tylko nadzieję, że następny raz będzie więcej osób bo 22 zapisanych 13 to na prawdę marnie. Żebyśmy mogli robić turniej w MDK musi być przynajmniej 15 osób. Inaczej będziemy je robić u nas w sklepie z limitem 11 . Szczerze powiem, że dostałem niezłą zjebkę od dyrektora MDK. Bardzo proszę rozważcie to w swoich priorytetach bo cofniemy się w rozwoju ... Chcecie mieć z kim grać, musicie przychodzić...
Jeśli chodzi o format to obstawał bym przy 1200 ewentualnie 1500 nie więcej. Turniejów na 2500 jest sporo. Mniejsze punkty mniejsze ciśnienie, jest czas żeby dograć 6 tur ( i na jakieś jedzenie) oraz przyciągają nowych/wracających do hobby graczy. Zegary niech używają sobie szachiści. Owszem gra jest rywalizacją, ale dla przyjemności. Moim zdaniem osłabiły by i tak już mocno pokiereszowane środowisko. Do następnego razu
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Jestem za.
Jeszcze daj datę i zgłoszę swoje przybycie
Jeszcze daj datę i zgłoszę swoje przybycie
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr