[Kraków] 08.10 MDK Vol.II, 1200pkt
Re: [Kraków] 08.10 MDK Vol.II, 1200pkt
Jestem również za, duże armie bez lordów to mój ulubiony format warhammera
Odnośnie frekwencji, to liczba uczestników pokryła się w zasadzie z przedpłatami, więc imo pomysł się sprawdził
Odnośnie frekwencji, to liczba uczestników pokryła się w zasadzie z przedpłatami, więc imo pomysł się sprawdził
Ja rowniez jestem na tak
jestem za szczegolnie imo lepiej rozegrac 3 bitwy na lajcie niz z 4 sie spieszyc co poniektorzy musza jeszzce dojechac i wrocic a niektorzy maja obowiazki wzgledem zon dzieci i urzedu skarbowego
Ja już rozpiskę mam , ale czuję, że 26 zmieni się całkowiciePiotrekN pisze:Heh, zacząłbym już kombinowanie nad rozpiską, a tu wszystko może zostać wywrócone do góry nogami Może jakiś dodatkowy przeciek dla krakowskich turniejowiczów
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Tez juz mam, sprobuje dostosowac do nowej struktury armii. No chyba ze niektore jednostki po zmianach beda rewelacyjne Ale zdaje sie ze nie na tym sie teraz skupiaja...karl1299 pisze:Ja już rozpiskę mam , ale czuję, że 26 zmieni się całkowiciePiotrekN pisze:Heh, zacząłbym już kombinowanie nad rozpiską, a tu wszystko może zostać wywrócone do góry nogami Może jakiś dodatkowy przeciek dla krakowskich turniejowiczów
Ech, a chciałem piec trzy pieczenie na jednym ogniu...Laik pisze: - poczekaj z rozpiska do 25.10
- pierwsze primo: malowanie demisi do PMotM, z tego wynika drugie primo: max z pkt za malowanie na turnieju, a z kolei z tego wynika trzecie primo - "turniejowyczempionat"...
i w pi.du zmiany idą i cały misterny plan też w pi.du
DarekH pisze:Ech, a chciałem piec trzy pieczenie na jednym ogniu...Laik pisze: - poczekaj z rozpiska do 25.10
- pierwsze primo: malowanie demisi do PMotM, z tego wynika drugie primo: max z pkt za malowanie na turnieju, a z kolei z tego wynika trzecie primo - "turniejowyczempionat"...
i w pi.du zmiany idą i cały misterny plan też w pi.du
No i widzisz Wąski co żeś narobił, urwałeś kurze złote jajaLaik pisze: - poczekaj z rozpiska do 25.10