Gracz / Armia / StanRozpiski / Challenge Blesu / EoS / OK / Miechu / WoDG / OK / Michał / KoE / OK / Janek / SE / OK / Leszek Kinasz / DE / OK / JW Morte / HE / OK / Kubikos / DH / OK / Jack Skwarrow / ??? / Brak Rozpy (-3VP) / Bałagan / ??? / Brak Rozpy (-3VP) / Vitnar / DH / OK / Tombo / ??? / Brak Rozpy (-3VP) / Uadzia / SE / OK / Chaos / WoDG / OK /
Jak nie dostanę brakujących rozp do końca dnia, to kolejne -5 VP i umieszczam na forach, to co mam.
Gracz / Armia / StanRozpiski / Challenge Blesu / EoS / OK / Miechu / WoDG / OK / Michał / KoE / OK / Janek / SE / OK / Leszek Kinasz / DE / OK / JW Morte / HE / OK / Kubikos / DH / OK / Jack Skwarrow / VS / OK (-3VP) / Bałagan / UD / OK (-3VP) / Vitnar / DH / OK / Tombo / EoS / Brak Rozpy (-8VP) / Uadzia / SE / OK / Chaos / WoDG / OK /
Rozpy wyślę wam na maile (mi będzie na pewno łatwiej )
W między czasie musze zastanowić się nad kilkoma rzeczami:
1. Jak karać graczy, którzy nie oddali wyników na czas... wstępnie chodzi mi po głowie kara -3VP dla obu graczy.
2. Wyraźnie muszę to zaznaczyć na turniejach - sędzia nie jest RULE BOOKiem z wyszukiwarką - przerywacie grę i mnie i graczowi, z którym gram. Sędzia jest do rozstrzygania sporów i interpretacji zasad, jeśli wydają się niejasne.
Turniej najprawdopodobniej odbędzie się w innym miejscu i ma na celu zachęcenie nowych graczy i pokazanie im świata warhammera. Dlatego właśnie wymagane będzie 100% pomalowanie armii.
Stone pisze: ↑16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.