może ktoś mnie rozpozna po tym sztandarze:
Hordes of Chaos Battle Banner
Więcej zdjęć: pod linkiem - zapraszam.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ciesze się, że się podoba i zapraszam w takim razie tutaj: jest skrótowa galeria wszystkich sztandarów.Banera nie będę nawet komentował bo nie ma takich słów w języku elfów, ludzi i krasnoludów, żeby wyrazić jak bardzo mi się podoba.
Z czaszkami był problem samej rzeźby bitsa... i ratowałem krwią..Ta krew na czaszkach jakoś tak mi odstaje od całości wykonania.
Czy ja wiem, czy sławnyNiech no zgadnę, to Ty jesteś ten sławny Matti od bannerów z gupy Oldhammera...
Thx.. Zastanawiałem się kiedyś nad jakimś tutorialem, ale nie mam jakoś na to weny.. choć czasem wipy pojawiają się na naszym fb..Thorash mistrzu teach me. A tak poważnie to talentu i cierpliwości na pewno Ci nie brakuje.
No właśnie z tym chwaleniem się moimi demonami to aktualnie jest średnio bo wymarzyłem sobie, że będę wrzucał zdjęcia jak ukończe jakiś spory fragment jakiegoś boga chaosu a aktualnie wszystko jest rozkopane. W tym roku nie udało mi się nic pomalować dla siebiePochwal się rzeźbami, z chęcią zobaczę.
Tzeentch to są moje pierwsze "rzeźby", nurgle'a już postanowiłem odlewać.Pamiętam Twoje demony Tzeentcha z t9a.
Mniej rozproszeń jest tutaj: Galeria. Choć i na dole pojawia się mój ulubiony oponentPrzeglądałem Twoją galerię na fb, ale ma pewne rozpraszające aspekty i ciężko się skupić;P.