Matijjos pisze:Bardzo klimatycznie wyglądają
ROTTEN_FACTORY pisze:O Panie !! Ale mi dobrze w oczy. Super kolor i przeróbki. Czekam na zdjęcie całej kolekcji
Dzięki za pozytywne opinie, na warsztacie kolejna piątka czeka, ale póki co zrobiłem sobie mały odpoczynek od chaosu i zamiast zielonego nurgla zmalowałem zielone Sisters of Thorn. Póki co zdania podzielone bo z jednej strony mocno stonowana, wręcz monotonna paleta barw (trochę celowo bo lubię trochę zgaszone kolory) a z drugiej dość dobra (według komentujących) podstawka. Sam nie wiem co sądzić bo kolejne"Siostry" właściwie gotowe na warsztacie ale w razie czego zawsze można poprawić (kontrast i złoto wyciągnąć bardziej). Stąd prośba o opinie wszelakie (bo jak pisałem - to pierwszy model po długiej przerwie, który nie nosi a przynajmniej nie powinien nosić znamion chaosu tymczasem widzę, że nabrałem pewnych nawyków w malowaniu przez ciągłe pacianie chaośników...)Naviedzony pisze:Super zgniła zieleń.
Więcej fotek oczywiście na blogu: https://wellofeternitypl.blogspot.com/2 ... sters.html