[Master] Wojna Światów - 19-20 listopada Poznań
Re: [Master] Wojna Światów - 19-20 listopada Poznań
Nie dotre na turniej wiec:
1. Zwalniam 1 miejsce
2. Zapłaciłem juz za turniej wiec jeżeli ktoś chce przyjechać a nie zapłacił jeszcze wejściówki to odstąpię mu swoją (tzn. przeleje kasę bezpośrednio mi - uzgodnione z Kudlatym) - transakcja wiązana z pkt 1.
1. Zwalniam 1 miejsce
2. Zapłaciłem juz za turniej wiec jeżeli ktoś chce przyjechać a nie zapłacił jeszcze wejściówki to odstąpię mu swoją (tzn. przeleje kasę bezpośrednio mi - uzgodnione z Kudlatym) - transakcja wiązana z pkt 1.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
+1JarekK pisze:Kasa poszła, rozpa też, obiadek wybrany. Widzimy się na miejscu!
jeszcze tylko te kilka modeli załatwić i do soboty
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Szaitis pisze:Ja też niestety nie dotrę, więc zwalniam miejsce.
Dobrej zabawy!
Laik pisze:Nie dotre na turniej wiec:
1. Zwalniam 1 miejsce
I nagle jakoś łatwiej wbić do top 10. Lipek i Gąska też odpuścicie?Guldur pisze:ja też muszę odpuścić, więc zwalnia się kolejne miejsce
Jadę samochodem w sobotę rano z Warszawy, mam dwa miejsca wolne. Jakby ktoś chciał się zabrać, to PW.
EDIT: dalej szukam pistoliersów, pomoże ktoś?
EDIT: dalej szukam pistoliersów, pomoże ktoś?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Z listy kumpel nie usunął jeszcze chłopaków, którzy to napisali na forum. Przed ich wywaleniem były 4 wolne miejsca, czyli będzie 7. Nie ma żadnego ryzyka wejścia w rezerwę.Milczek pisze:Uprzejmie prosimy o informację czy i ile jest wolnych miejsc (po uwzględnieniu osób które się wycofały, osób, które chcą wskoczyć na ich miejsce i ewentualnie osób, które nie zapisały się przez stronę).
Widzę, że lista na:
http://www.wojnaswiatow.pl/turniej-list ... er-fantasy
jest już zaktualizowana.
Za Laika jedzie Chudy, więc pewnie żeby nie kombinować ten pierwszy nadal na liście.
Jak rozumiem limit to 40 osób tak więc przynajmniej 5 wolnych miejsc.
Wszystko się zgadza ?
http://www.wojnaswiatow.pl/turniej-list ... er-fantasy
jest już zaktualizowana.
Za Laika jedzie Chudy, więc pewnie żeby nie kombinować ten pierwszy nadal na liście.
Jak rozumiem limit to 40 osób tak więc przynajmniej 5 wolnych miejsc.
Wszystko się zgadza ?
4 yeti 4 yeti szukam Gnoblary dzięki dobrym ludziom już mam
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- Offspringman
- Kretozord
jakiś błąd w aktualce.
przelew poszedł w dniu zgłoszenia.
przelew poszedł w dniu zgłoszenia.