Hej,
Podsyłam galerię do oceny. Proszę powiedzcie nad czym popracować, co wam się podoba a co poprawić.
https://photos.google.com/share/AF1QipO ... 9ieWtoUzNB
Galeria nie jest mojego autorstwa, tylko kolegi. Jak by ktoś był zainteresowany kontaktem to PW do mnie
Absit
Dobry pędzel
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Zamiast linku proponuje wrzucic zdjecia tu na forum
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
To forum by wybuchło gdyby wrzucił tutaj te wszystkie zdjęcia w jednym poście... Mocno SUGERUJE aby jedna zostawić to w linku...
...a tak na serio jest nienajgorzej bo jest estetyka i jest czysty freehand a to już świadczy o czymś więcej... brakuje łamania kolorów, nie ma próby przejść, nie widzę dobrze użytego Washa... jakby twój kolega się ograniczał albo bał używać niektórych technik na które spokojnie z prezentowanymi umiejętnościami mógł sobie pozwolić przez co wszystko wskoczyło by o poziom wyżej.
hmm... - swoje wrzucaj - a nie kolegiGaleria nie jest mojego autorstwa, tylko kolegi.
...a tak na serio jest nienajgorzej bo jest estetyka i jest czysty freehand a to już świadczy o czymś więcej... brakuje łamania kolorów, nie ma próby przejść, nie widzę dobrze użytego Washa... jakby twój kolega się ograniczał albo bał używać niektórych technik na które spokojnie z prezentowanymi umiejętnościami mógł sobie pozwolić przez co wszystko wskoczyło by o poziom wyżej.