[Kraków] 26.11 MDK Vol.III, 3000pkt
-
- "Nie jestem powergamerem"
Re: [Kraków] 26.11 MDK Vol.III, 3000pkt
dopisz mnie,
przelew poleciał
skaveny oczywiście
przelew poleciał
skaveny oczywiście
no jaja, ale kurna jaja.
Młotek jest jak jazda na rowerze - tego się nie zapomina. Umówmy się gdzieś między poniedzialkiem a środa to pokaże Wam z czym to się teraz je i wpadniecie zagrać.Undead pisze:Dibo pisze:Hahaha no co za dramat z tymi datami 26 jestem juz na wakacjach
Dildo nie piernicz , my z Raptorem wbijamy w formie widza...nie może cię zabraknąć - naszego czołowego mistrza od rozwałki
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
ja niestety mam wyjazd i musze sie przygotowac wiec wpadne tylko na chwile sie przywitac grac nie dam rady
Zgłaszam jeszcze:
3507 Jakub "KERSZUR" Drozdowski, Schwarze Pferd EoS lub Kraśki
3507 Jakub "KERSZUR" Drozdowski, Schwarze Pferd EoS lub Kraśki
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
mnie tez można zapisać ale bardziej jako rezerwę, wpaść, pewnie wpadnę bo widzę, że będzie okazja oddać pająki, turbo kloco-wagon dla orków z DMP
A i postaram się zagrać ale to nie jestem pewien jeszcze...
Najwyzej sparujemy Cię z RaptoremKosa pisze:
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr