Warsztat Szczurka ...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Warsztat Szczurka ...
W końcu pożyczyłem cyfrówkę narazie na poczekaniu wrzuciłem gigsona (poki co kosci ,bandaże na nogach i podstawka zrobiona ) .Pozniej wrzucę inne rzeczy pozniej zapodam (jak rozpracuje ten aparat co by fajne zdjecia wychodzily :P)
[URL=www.fotosik.pl][img]http://images1 ... .jpg[/img][/url]
[URL=www.fotosik.pl][img]http://images1 ... .jpg[/img][/url]
Ostatnio zmieniony 27 mar 2009, o 12:00 przez szczurek, łącznie zmieniany 18 razy.
tak sam malowalem :Pa bandaze sam robiles?
TO NIE JEST KONWERSJA TYLKO ORGINALNY GIGANT GW (konwertowany jest w duzym WIP :P wiec nie zamieszczam )czemu on ma wampirycze zeby?
spoko
p.s- sorry za duze litery (ja nie grzmialem) tylko juz kolejna osoba mowi ,ze jest konwertowany (nie na forum ale .....)
p.s- sorry za duze litery (ja nie grzmialem) tylko juz kolejna osoba mowi ,ze jest konwertowany (nie na forum ale .....)
Naprawde bardzo fajny , jak na stol to poziom ponadprzecietny... Bardzo fajna podstawka poza tym !!! Trzymaj tak dalej
P.S. Gogol masz cos do pstrokatych kolorow ??
P.S. Gogol masz cos do pstrokatych kolorow ??
podobnie jak RYU (skorszed brown ,snekbaj lether ,snekbaj lether + bubonic brown ,bubonic brown ,bubonic + bleched bone ,bleched bone ,bleched + biały ) .SORRY ZA NAZYW FARBEKJ ALE MI SIE JUZ NIE CHCIALO LUKNAC JAK SIE PISZE :D (ja czesto pomijam [z lenistwa] 2 warstwy )
dzieki za wszystkie opinie
Jutro (przy dziennym swietle) jak sie tym aparatem pobawie to wrzuce cos jeszcze
Jutro (przy dziennym swietle) jak sie tym aparatem pobawie to wrzuce cos jeszcze
- Chaoschild
- Chuck Norris
Dla mnie bomba. Przynajmniej z tego zdjecia tak wyglada. Kosci i bandaze naprawde super. Nie jestem pewien co do metalikow ale to moze z innego ujecia daloby sie lepiej ocenic.
pzdr
pzdr
chyba musze wolami napisac ze jest WIP !!!!
tylko podstawka ,kosci oraz bandaze na nogach sa skonczone reszta w podkladzie tylko troche odprysnęła farba
tylko podstawka ,kosci oraz bandaze na nogach sa skonczone reszta w podkladzie tylko troche odprysnęła farba
- Chaoschild
- Chuck Norris
UUUUUUUUPPPPPPSSSSSS!
Rzeczywiscie kuna przegapilem ten moment
No jak na WIP prezentuje sie swietnie. Czekam na metaliki.
pzdr
Rzeczywiscie kuna przegapilem ten moment
No jak na WIP prezentuje sie swietnie. Czekam na metaliki.
pzdr
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
super na prawde fajnie to wszystko wyglada. ja swoje TK robie bardzo podobnie. jakie kolory są użyte do robienia kości?