Galeria Kosy Szczury
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Kosy HE łuczniczki
pięknie pomalowane, aż chce się patrzeć i patrzeć
zdrada!!
a wiec miast smoczkow i orzelkow bedziesz malowac teraz xwingi i tie fightery?
- wind_sower
- Masakrator
Nie no żartuję. Ciśnij, ciśnij!
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
uprzedzając, to dla Dyda (rip), u mnie wszystko w porządku
Za niedługo postaram się zmyć te ciężkie grzechy
trochę narzucona przeze mnie... najpierw miały być seledynowo-lekko pordzewiałe i grafitowe. Wyszła totalna kupa statki poszły do dota, dot je zmasakrował, statki trza było kupić nowe i tym razem już lekko Dydowi zasugerowałem kolorki ^^ ale pewnie coś w tym jest, bo zgodził się na soczystą zieleń zamiast seledynowego czy jak to ten kolor się zwie
Ja bym statki robił biało-niebieskie ;]
Więc szybki powrót do ludzików i DP dla AlboAlbo
a jutro moje własne X-Wingi, czyli orło-smoki z warmastera
Więc szybki powrót do ludzików i DP dla AlboAlbo
a jutro moje własne X-Wingi, czyli orło-smoki z warmastera
dzięki!
A co do cuda i porównania, to jest tylko kwestia czasu ile się siedzi nad ludzikami. Jakbyś jechał ok 30-40 godzin w tygodniu rożne ludki to po prostu się malują także weź roczny urlop i maluj wszystko rozbija się i ilość zmalowanych ludzików. I one są pomalowane przyzwoicie, na pewno nie cudo!
te są cudowne, chociaż totalnie nie moja kolorystyka i styl:
A co do cuda i porównania, to jest tylko kwestia czasu ile się siedzi nad ludzikami. Jakbyś jechał ok 30-40 godzin w tygodniu rożne ludki to po prostu się malują także weź roczny urlop i maluj wszystko rozbija się i ilość zmalowanych ludzików. I one są pomalowane przyzwoicie, na pewno nie cudo!
- wind_sower
- Masakrator
Jest jeszcze kwestia czy opłaca sie odpicować figurki, żeby później paluchami po chipsach je macać
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
Technicznie może i perfekcyjne, ale negatywnie oddziałuje na mnie ten złoty kolor (nie wiedzieć czemu)... Twoje podobają mi się o wiele bardziej.Kosa pisze:dzięki!
wind_sower pisze:Jest jeszcze kwestia czy opłaca sie odpicować figurki, żeby później paluchami po chipsach je macać
No, ja jak sędzia w snookerze zaopatrzyłem się w białe rękawiczki, a gdybym miał grać takimi maidenkami jak na poprzedniej stronie to bym je powsadzał w mini gablotki
nie, nie, to ostatnie zdjęcie to z neta aby pokazać takie cuda, bo wywiązała się rozmowa. Zmalowane przeze mnie są niebieskie
ale gdzieś tam malowałem i na czerwień i na turkus z też niebieskim
i owszem to ostatnie to super robota chociaż fota ma już ładne, parę lat z tego co kojarzę.
ale gdzieś tam malowałem i na czerwień i na turkus z też niebieskim
i owszem to ostatnie to super robota chociaż fota ma już ładne, parę lat z tego co kojarzę.
A masz gdzieś zdjęcia w czerwieni i turkusie?
Nawet jak są słabo pomalowane, chętnie zobaczyłbym jak to się prezentuje, brat właśnie po latach wrócił do młotka i odkupuje armię elfów co sprzedał przed laty. Jest jeden krok przed malowaniem, więc przydałyby się jakieś inspiracje.
Nawet jak są słabo pomalowane, chętnie zobaczyłbym jak to się prezentuje, brat właśnie po latach wrócił do młotka i odkupuje armię elfów co sprzedał przed laty. Jest jeden krok przed malowaniem, więc przydałyby się jakieś inspiracje.
Większość postów piszę pod wpływem alkoholu i innych używek.
Malowanie swej armii postęp dalszy, dwa smoczki z warmastera będą służyć jako orły, a może czasem się załapią jako filler do kawalerii, bo bardzo mi się podobają
oraz dla porównania skali:
i pamiętajcie moi przyszli przeciwnicy, jeśli utłuczecie dużego smoka, to te dwa, małe słodziaki zostaną sierotami więc przemyślcie to jeśli będziecie walić armatami w smoczą mamę
i następne rzeczy to 18 kawalerzystów:
10 zmytych/nowych i kolejna 8 leci w dota jeszcze dziś
oraz dla porównania skali:
i pamiętajcie moi przyszli przeciwnicy, jeśli utłuczecie dużego smoka, to te dwa, małe słodziaki zostaną sierotami więc przemyślcie to jeśli będziecie walić armatami w smoczą mamę
i następne rzeczy to 18 kawalerzystów:
10 zmytych/nowych i kolejna 8 leci w dota jeszcze dziś