Sprawa Cannona...
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Sprawa Cannona...
Mam takie pytanie, czy uwzglednione jest czy dzialo po odbicu kuli przed wzgorzem zatrzymuje sie na nim, czy leci dalej zamiatajac wszystko co na nim sie znajduje? Zawsze jak gramy ustalamy ze dzieje sie tak iz kula wpadajac na wzgorze rozbija sie powiedzmy o nia, czy jest uwzglednione ze jest jakos inaczej? Powiedzmy jak to sie rozpatruje na turniejach? (spotkalem sie z roznymi opiniami)
Skoro mamy w opisie, że kula toczy się po ziemi, to nie widzę różnicy, czy toczy sie pod górę z rozpędu, czy też stacza się ze wzgórz. (Co z resztą jest jak najbardziej naturalne dla kuli o czym Syzyf przekonal się pare tysięcy lat temu
).

- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
tak dla upewnienia sie, czy kula rozbija sie o las czy leci dalej?
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
Fifi jezu przenajświętszy, odpowiedź na to jest parę postów wyżej. czytanie aż tak boli?
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!FIFI (_!_) pisze:tak dla upewnienia sie, czy kula rozbija sie o las czy leci dalej?
zlaezy od makiety lasu. Gdy jest to lysa makieta to leci dalej bo przeciez lasu nie widac. Jesli jednak sa na niej wymodelowane drzewa to radze strzelac tak aby je omijac bo kula sie moze (4+) na nich zatrzymac...
przed tym jak padna kolejne pytania. Tak. lkula moze robic kaczki na wodzie
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Christos pisze:Shino Ty nadal jesteś członkiem LS?
Jak Cię irytują pytania to na nie, nie odpowiadaj. Wszyscy będziemy szczęśliwsi.
Ja oczywiście, by szczęście powszechnie panowało, nie odpowiadam na takie pytania.
Post Shino o kuli armatniej wijącej się slalomem pośród drzew – bezcenny.
Za wszystko inne – zapłacisz apopleksją.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- swieta_barbara
- habydysz
Ja jestem szczesliwy, ze na to odpowiedzial. Tu nie chodzi o games lawyering, tylko o zwyczajna kulture forumowa, ktora nakazuje minimum wysilku. Fifiemu niechcialo sie czytac topicu za co bardzo slusznie dostal pocisk. Elo.Christos pisze:Shino Ty nadal jesteś członkiem LS?
Jak Cię irytują pytania to na nie, nie odpowiadaj. Wszyscy będziemy szczęśliwsi.