Galeria HElficka
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
ojapierdolę z radością oddałem dychę na Coolmini, a Ty się zgłoś na priva jak się odważysz malować dam Ci na zachętę jakąśtam zniżkę
COŚ MI NIE LEŻY W TYCH SMOKACH i nie chodzi o to, że są z plastiku - mają bardzo ciekawą pozę tylko wyglądają tak jakoś skromnie i ubogo nawet z tymi festyniarskimi lejcami i całkiem fajnym pancerzem
Pomalowamy oczywiście zacnie
COŚ MI NIE LEŻY W TYCH SMOKACH i nie chodzi o to, że są z plastiku - mają bardzo ciekawą pozę tylko wyglądają tak jakoś skromnie i ubogo nawet z tymi festyniarskimi lejcami i całkiem fajnym pancerzem
Pomalowamy oczywiście zacnie
Ostatnio zmieniony 10 lut 2008, o 13:16 przez Nilgar, łącznie zmieniany 1 raz.
Widzę, że wszyscy zgadzają się z moim zdaniem odnośnie smoczka Dla odmiany coś z mojego podwórka czyli cizia z DarkSworda w dwóch osłonach ze wskazaniem na produkt polski
Robacek
Paint Minion
Robacek
Paint Minion
Bee... To swiatlo od tej wiazki mocy az sie prosi zeby je dotknac... Realistycznie i schludnie... Zajebista jest... Robacek ciśnie...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
odrazu skojarzyłem te prace fenomenalne
Nilglar te twoje magiczki też wymiatają ale czy to sa dwa różne wzory jedna szczerzy zabki a dróga nie (ta niebieska jest cudna zawsze o niej marzyłem ale mam juz tyle herosów i figsów i a teraz jeszcze musze dokupić co nieco ale napweno kiedys zgłosze się po nia chyba że będzie już miała młodsza siostrę )
Nilglar te twoje magiczki też wymiatają ale czy to sa dwa różne wzory jedna szczerzy zabki a dróga nie (ta niebieska jest cudna zawsze o niej marzyłem ale mam juz tyle herosów i figsów i a teraz jeszcze musze dokupić co nieco ale napweno kiedys zgłosze się po nia chyba że będzie już miała młodsza siostrę )
Nawet spoko... Tylko kolory IMO za bardzo cukierkowe i te wlosy jakies zgnile... Ale tak to ladny...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
technicznie super.. ale zlozenie i kolorystyka imo do Dupy (przez duze 'd') - cukierkowy ale za razem mdły..
niedlugo pewnie pojawi sie tego(czyli figsów nowych HE) wiecej wiec bedzie co ogldac
niedlugo pewnie pojawi sie tego(czyli figsów nowych HE) wiecej wiec bedzie co ogldac
Aż się zdziwiłem, że nie było tego w tej galerii:
pzd
pzd