Galeria Byrski91

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

dante91
Warzywo
Kontakt:

Galeria Byrski91

Post autor: dante91 »

Cześć wszystkim, postanowiłem pochwalić się częścią moich malunków:) Niektóre malowane dawno temu a niektóre całkiem niedawno. Będę bardzo wdzięczny za przeglądnięcie i wyrażenie swojej opinii każdego chętnego ;)
W przyszłości będę zamieszczał zdjęcia kolejnych prac bardziej regularnie. Zapraszam również na fanpage na facebooku
"Daniel Byrski Miniatures Painting"
Pozdrawiam.

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 17 sty 2017, o 23:46 przez dante91, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Dzejkob666
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Dzejkob666 »

Generalnie bardzo spoko,czyste ładne malowanie, widać że malujesz już na wysokim poziomie imo. Spróboj tylko ogarnąć troche światło bo większośćzdjęć jest zbyt ciemna, na niektórych prawie nic nie widać, a szkoda żeby sie dobra robota marnowała przez słabsze zdjęcie. No i brawa za free handy, mógłbym sie uczyć od Ciebie :P

dante91
Warzywo
Kontakt:

Dzięki za opinię. Niestety największy problem mam właśnie ze zrobieniem dobrych zdjęć, popracuję nad tym intensywnie w najbliższym czasie.

Awatar użytkownika
Dzejkob666
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Dzejkob666 »

@Byrski91 No ja też nie dawno ogarniałem troche lepsze światło, 2x białe ledówki a zdjęcia nadal troche ciemne, podkręciłem jasność lekko w picassie i byłem zdumiony ;p Generalnie lekkie edytowanie raczej nie przekłamuje mocno wykonanej pracy tak mi się wydaję. Chyba, że jakiś ekspert ma inne zdanie to też chętnie wysłucham.

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Sztandarowy HE świetny, bolec też. W tym drugim przypadku po obejrzeniu zdjęcia minęło mi obrzydzenie do samej rzeźby modelu - bardzo dużo z niego wycisnąłeś.
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
Flinsh
Chuck Norris

Post autor: Flinsh »

Podoba mi sie takie malowanie. Przyjemnie sie patrzy :)
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane :D

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Zdjęcia są bezlitosne dla kogoś, kto chciałby się przyjrzeć malowaniu. A szkoda, bo figurki według mnie zasługują na taką uwagę. Bardzo ładne, soczyste kolory. :)

dante91
Warzywo
Kontakt:

Poprawię zdjęcia w najbliższym czasie :)

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

wybierz się do sklepu fotograficznego i zakup odpowiednie lampki aby RA>90 (cokolwiek to znaczy ale to istotne :P) wystarczą dwie, więcej nie trzeba.

Bo niestety nic nie widać do tego co oferujesz a domyślać się można, że bardzo porządnie te ludki zmalowane są :)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

dante91
Warzywo
Kontakt:

Poprawiłem odrobinkę zdjęcia. Myślę, że teraz można trochę więcej zobaczyć :)

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

Cudowny ten bretonski chlopek :oops:
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Awatar użytkownika
gervaz
Kretozord

Post autor: gervaz »

Chłopek faktycznie dobry... ale widzieliście te elfy??
Kopara mi opadła. Dawno nie widziałem tak intensywnej i wieloodcieniowej żółci na figurkach. Najcięższy do malowania i fotografowania kolor IMO. Gratuluję!

Awatar użytkownika
Bobson
Masakrator

Post autor: Bobson »

Piękne figsy, brawo. Tylko czemu Rydwan nie ma podstawki?

Awatar użytkownika
DarekH
Chuck Norris

Post autor: DarekH »

Niesamowite są te figury. Każdy najdrobniejszy detal jest dopracowany z najwyższą starannością.
A za ludka z bretonii =D> Niesamowite, ile można wycisnąć z (wydawałoby się tak prostej) figurki.

dante91
Warzywo
Kontakt:

Właśnie udało mi się odgrzebać stare zdjęcia jeszcze jednego elfa, który od prawie roku mieszka i walczy w UK.
Rydwan nie ma podstawki, bo stał kiedyś na mini makiecie, no i tak jakoś zostało do dzisiaj. Makiety już nie ma, więc zrobię podstawkę;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
gervaz
Kretozord

Post autor: gervaz »

Zawodowe malowanie! Mógłbyś za taką pracę brać grubą kasę.

Awatar użytkownika
Stan
Postownik Niepospolity

Post autor: Stan »

Przecież ten pająk jest na ebayu za 750zł więc chyba on o tym wie :)

dante91
Warzywo
Kontakt:

Dzięki za te wszystkie opinie. Nie będę ukrywał, że chciałbym malować dla innych osób i do tego się przymierzam. Malowanie jest dla mnie bardziej interesujące niż sama gra. Natomiast co z tego wyniknie, pokaże przyszłość.

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Pełna profeska. Chylę czoła.

dante91
Warzywo
Kontakt:

Alarielle skończona, model bardziej na szybko ale i tak zajęło mi to sporo czasu :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ