Galeria Byrski91
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Galeria Byrski91
Cześć wszystkim, postanowiłem pochwalić się częścią moich malunków:) Niektóre malowane dawno temu a niektóre całkiem niedawno. Będę bardzo wdzięczny za przeglądnięcie i wyrażenie swojej opinii każdego chętnego
W przyszłości będę zamieszczał zdjęcia kolejnych prac bardziej regularnie. Zapraszam również na fanpage na facebooku
"Daniel Byrski Miniatures Painting"
Pozdrawiam.
W przyszłości będę zamieszczał zdjęcia kolejnych prac bardziej regularnie. Zapraszam również na fanpage na facebooku
"Daniel Byrski Miniatures Painting"
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 17 sty 2017, o 23:46 przez dante91, łącznie zmieniany 2 razy.
- Dzejkob666
- Powergamer Rozpiskowy
Generalnie bardzo spoko,czyste ładne malowanie, widać że malujesz już na wysokim poziomie imo. Spróboj tylko ogarnąć troche światło bo większośćzdjęć jest zbyt ciemna, na niektórych prawie nic nie widać, a szkoda żeby sie dobra robota marnowała przez słabsze zdjęcie. No i brawa za free handy, mógłbym sie uczyć od Ciebie
Dzięki za opinię. Niestety największy problem mam właśnie ze zrobieniem dobrych zdjęć, popracuję nad tym intensywnie w najbliższym czasie.
- Dzejkob666
- Powergamer Rozpiskowy
@Byrski91 No ja też nie dawno ogarniałem troche lepsze światło, 2x białe ledówki a zdjęcia nadal troche ciemne, podkręciłem jasność lekko w picassie i byłem zdumiony ;p Generalnie lekkie edytowanie raczej nie przekłamuje mocno wykonanej pracy tak mi się wydaję. Chyba, że jakiś ekspert ma inne zdanie to też chętnie wysłucham.
Sztandarowy HE świetny, bolec też. W tym drugim przypadku po obejrzeniu zdjęcia minęło mi obrzydzenie do samej rzeźby modelu - bardzo dużo z niego wycisnąłeś.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Podoba mi sie takie malowanie. Przyjemnie sie patrzy
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Zdjęcia są bezlitosne dla kogoś, kto chciałby się przyjrzeć malowaniu. A szkoda, bo figurki według mnie zasługują na taką uwagę. Bardzo ładne, soczyste kolory.
Poprawię zdjęcia w najbliższym czasie
wybierz się do sklepu fotograficznego i zakup odpowiednie lampki aby RA>90 (cokolwiek to znaczy ale to istotne ) wystarczą dwie, więcej nie trzeba.
Bo niestety nic nie widać do tego co oferujesz a domyślać się można, że bardzo porządnie te ludki zmalowane są
Bo niestety nic nie widać do tego co oferujesz a domyślać się można, że bardzo porządnie te ludki zmalowane są
Poprawiłem odrobinkę zdjęcia. Myślę, że teraz można trochę więcej zobaczyć
Piękne figsy, brawo. Tylko czemu Rydwan nie ma podstawki?
Właśnie udało mi się odgrzebać stare zdjęcia jeszcze jednego elfa, który od prawie roku mieszka i walczy w UK.
Rydwan nie ma podstawki, bo stał kiedyś na mini makiecie, no i tak jakoś zostało do dzisiaj. Makiety już nie ma, więc zrobię podstawkę;)
Rydwan nie ma podstawki, bo stał kiedyś na mini makiecie, no i tak jakoś zostało do dzisiaj. Makiety już nie ma, więc zrobię podstawkę;)
Dzięki za te wszystkie opinie. Nie będę ukrywał, że chciałbym malować dla innych osób i do tego się przymierzam. Malowanie jest dla mnie bardziej interesujące niż sama gra. Natomiast co z tego wyniknie, pokaże przyszłość.
Alarielle skończona, model bardziej na szybko ale i tak zajęło mi to sporo czasu