Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Izo pisze: Dobrze wiedzieć, ale dla mnie marka dużo nie zmienia - samochód przepiękny ^^
Ja się w Shelbym zakochałem już dawno :) - po prostu kipiący seks ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Kruti pisze:
Izo pisze: Dobrze wiedzieć, ale dla mnie marka dużo nie zmienia - samochód przepiękny ^^
Ja się w Shelbym zakochałem już dawno :) - po prostu kipiący seks ;)
ja tam wole kobiety :mrgreen:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

GT 500.Poezja a nie auto.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Reyki pisze:GT 500.Poezja a nie auto.
YEP =D>
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Czytaj, chłoń i ucz się, Fanatyku - to jest rozmowa MĘŻCZYZN o SAMOCHODACH, a nie o jakimś gównie, w którym nawet parę trampek trzeba rozdzielić (jeden do bagażnika, drugi na siedzenie pasażera).
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Tomash pisze:to jest rozmowa MĘŻCZYZN o SAMOCHODACH
Jak przeczytałem tą frazę to mi stanął ^^

A tak poważnie to nie sądziłem, że smart ma bagażnik. Człowiek uczy się przez całe zycie ^^

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Złośliwi twierdzą, że to nie bagażnik, a dodatkowe drzwi dla niepigmejów ;)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

BTW - pod Starym Światem parkuje granatowy Camaro - też fajny chociaż do GT500 (tzw. Shelby) mu daleko. Ale gadałem z właścicielem i okazało się, że generalnie zajmuje się renowacją starych samochodów, robi też hot rody chociaż jest przeciwnikiem tuningu. A Jedno GT (bodajże 1967) jeździ po Ursynowie :D . A teraz zagadka (dla mężczyzn) a propos Camaro - jak myślicie ile ma mocy standardowy silnik (podpowiem, że pojemność 4,7, V8 ) :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
mika
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: mika »

Ile ma mocy to nie pamietam, choc cos 350 km mi sie o uszy obilo, pamietam jednak, ze kiedys moi znajomi opowiadali jak z tego silnika wycisnac okolo tysiaca koni - do dzis nie wiem czy to prawda, ale wizja ciekawa.

Awatar użytkownika
Ypsilanti
Mudżahedin

Post autor: Ypsilanti »

Chyba 5.7, a nie 4.7, nie? :) Albo 7.4 ;) Pewnie to jakaś śmiesznie mała liczba w porównaniu z pojemnością :D Poniżej 300?

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

na polskich drogach takie drogie fury to porażka

Awatar użytkownika
Ypsilanti
Mudżahedin

Post autor: Ypsilanti »

Takie fury to zwycięstwo na wszystkich drogach :wink:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Locke by powiedział że powinniście zapracować odpowiednio na te fury, a jeżeli istnieje ich niedobór, pieniądze które nie są własnością o określonej dacie przydatności mają załatwić sprawę.

*edit*
Ostatni esej skończony, niech Locke'a strzeli piorun.
Obrazek
Jak ktoś go spotka na ulicy to bić po pysku i patrzeć czy równo puchnie.

Poza tym, mam dosyć filozofów którzy coś robią co ma ręce i nogi a zapominają dołączyć korpusu...i dają zamiast tego garba i wychodzi taki pokrak który zasługuje na kopa. Naprawdę, kolejny po Marxie który nie umiał dokończyć swojego dzieła. Kto czytał "Dwa traktaty o rządach" wie jakie to draństwo.

Przykład:
Przez parę stron koleś tłumaczy to co Locke napisał (o nie, oryginału za Chiny nie czytałem, XVII wieczny angielski mnie po prostu przerósł) o tym że w państwie natury (state of nature, wybaczcie ale po angielsku tylko znam dokładne terminu) własność jest zależna od ilości pracy włożonej w tą własność. Ergo, grzebałeś w ziemi, jest Twoja.

Potem koleś mówi coś takiego: "No chyba jednak nie skoro i tak tego jest pod dostatkiem. Czyli nie musi tam być brana pod uwagę wartość własności (poprzez własność rozumiemy cokolwiek, np. ziemia, drewno albo woda) skoro mamy nasycenie własności.". I w tym momencie człowieka trafia szlag. Ale to nic.
"Jako że w państwie natury nie może być nierówności (zauważyliście że niesamowicie marksistowskie? tak, Marks się na tym wzorował), pieniądze są wykluczone jako iż powodują nierówności pomiędzy jednostkami. Natomiast ponieważ jest to własność o braku terminu przynależności, ergo jak raz zarobisz to masz na zawsze, może być ona używana jako wyrównywacz nierówności wartości własności".

W tym momencie myślałem że strzelę sobie w łeb.

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Ypsilanti pisze:Chyba 5.7, a nie 4.7, nie? :) Albo 7.4 ;) Pewnie to jakaś śmiesznie mała liczba w porównaniu z pojemnością :D Poniżej 300?
4,7 big block albo 4,4 small block. Ma tylko 150 KM :) , ale faktycznie ma ogromny zapas mocy i z turbiną i gaźnikiem na każdy cylinder mówią, ze dojdzie do 700 KM.

Ale to chevrolet. Mustang GT500 to 350 KM i moment obrotowy - UWAGA - 570 nm. Jak na tak stary samochód to jest wynik GIGANTYCZNY :D
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Dżizas, już Cię miałem, Stefan, poprawić że pisze się Camarro (przez dwa "r"), ale przezornie sprawdziłem w gugielu :oops:

Jestem zakochany w tym samochodzie. Konkretnie w ostatniej wersji, żadne tam starocie (ja wiem, stare amerykańskie wozy sind Krieg, ale nie sikam po nogach na widok starych Mustangów). Kto zgadnie po obejrzeniu jakiego filmu w mijającym roku? ;)

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Fanatyk pisze:
W tym momencie myślałem że strzelę sobie w łeb.
Widzę, że na myśleniu się skończyło. Co Cię powstrzymało? ;)
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Panowie, ja rozumiem lekkie złośliwości, ale może bez przesady ;)

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

To nie byla zlosliwosc tylko niczym nie utajony zal za stracona okazja :wink:
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Tomash pisze:Panowie, ja rozumiem lekkie złośliwości, ale może bez przesady ;)
No sorki... Myślałem, że on tak lubi. :mrgreen: Z tymi Księżmi i w ogóle...
Obrazek

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Kruti pisze:
Tomash pisze:Panowie, ja rozumiem lekkie złośliwości, ale może bez przesady ;)
No sorki... Myślałem, że on tak lubi. :mrgreen: Z tymi Księżmi i w ogóle...
Co za dużo to nie zdrowo.

Zablokowany