Gallery by Ryu
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
a tyle jeszcze nie zrobione i czeka w kolejce
swoja droga wypas te TK troche mnie denerwuje statecznosci tak jakby atak klonow modele malo sie od siebie roznia (szkoda ze nie bylo czasu na drogne ingerencje i konwersje bo tak to wyglada jak 5ed figurki ) ... coz nie masz wplywu na rzezby GW wiec pozostaje mi tylko gratki zlozyc i wrocic do malowania HE pozdro
swoja droga wypas te TK troche mnie denerwuje statecznosci tak jakby atak klonow modele malo sie od siebie roznia (szkoda ze nie bylo czasu na drogne ingerencje i konwersje bo tak to wyglada jak 5ed figurki ) ... coz nie masz wplywu na rzezby GW wiec pozostaje mi tylko gratki zlozyc i wrocic do malowania HE pozdro
Ostatnio zmieniony 18 gru 2007, o 16:54 przez Ryu, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo fajne.
Modele rzeczywiście statyczne, ale malowanie je ratuje.
Już się nie mogę doczekać, aż je zobaczę z perspektywy drugiego końca stołu. (od stycznia ruszają Mighty Empires z Klubem Schwarze Pferd II edycja ).
Pozdrawiam,
Krzysiek
Modele rzeczywiście statyczne, ale malowanie je ratuje.
Już się nie mogę doczekać, aż je zobaczę z perspektywy drugiego końca stołu. (od stycznia ruszają Mighty Empires z Klubem Schwarze Pferd II edycja ).
Pozdrawiam,
Krzysiek
- Chaoschild
- Chuck Norris
Ryu powiem ze naprawde trzymasz wysoki poziom! Kolejny klocek pomalowany starannie i mimo ze figurki sa praktycznie takie same to sa dopieszczone. Gratuluje cierpliwosci i wytrwalosci no i oczywiscie super regimentu.
pzdr
pzdr
Dziękuję ponownie wszystkim :]
@Młody - dajesz, dajesz, bo następny skończę przed Tobą
@KrzysiekW - wiesz, że pomalowani walczą ponoć 2 razy lepiej? Bo pewnie wiesz, że mamy coś do wyrównania? Bój się...
@Chaoschild - starałem się dopieścić... Za to trochę to trwało
Pozdro wszystkim
@Młody - dajesz, dajesz, bo następny skończę przed Tobą
@KrzysiekW - wiesz, że pomalowani walczą ponoć 2 razy lepiej? Bo pewnie wiesz, że mamy coś do wyrównania? Bój się...
@Chaoschild - starałem się dopieścić... Za to trochę to trwało
Pozdro wszystkim
- True Legionista
- "Nie jestem powergamerem"
ALe kloc,
gratulacje i respekt za wytrwalosc.
gratulacje i respekt za wytrwalosc.
Jeszcze raz serdeczne dzięki
BTW: nie wie ktoś jak podmienić fotkę na CMON? Tj. ta z TG jest duuuża - nie zauważyłem że może mieć do 200kb - moja ma ok. 1,0 MB. Teraz już ma mniej.... Zdecydowanie mniej, ale jak to podmienić? Da się? Oczywiście chciałbym, żeby noty i komentarze pozostały bo są bardzo pozytywne
Jakby ktoś wiedział to dzięki za pomoc już teraz :]
BTW: nie wie ktoś jak podmienić fotkę na CMON? Tj. ta z TG jest duuuża - nie zauważyłem że może mieć do 200kb - moja ma ok. 1,0 MB. Teraz już ma mniej.... Zdecydowanie mniej, ale jak to podmienić? Da się? Oczywiście chciałbym, żeby noty i komentarze pozostały bo są bardzo pozytywne
Jakby ktoś wiedział to dzięki za pomoc już teraz :]
-
- Kretozord
zmienisz fotkę i komentarze znikają niestety.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash