Shino
Moderatorzy: Yudokuno, Big Boss M.
Shino
Mimo wielu prób kontaktu z nim, wielu zapewnień że już to zrobi/ł, od kwietnia tego roku nie oddał mi pieniędzy które za niego wyłożyłem za nocleg w Atenach.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Jest w końcu sekelcjonerem, więc na jakimś masterze będzie. W ten sposób próbowałbym go łapać.
Swoją drogą absurdalność tej sytuacji jest żenująca. Jakim cudem ktoś kto potrafi przez 1,5 roku nie oddać długu, a potem w tej samej sytuacji zaciągnąć kolejny i znowu się od niego migać jest u nas selekcjonerem i jest brany pod uwagę jako reprezentant?! Nie jestem w stanie uwieżyć w jakąkolwiek chęć oddania tych pieniędzy, szczególnie po wypowiedzi w temacie selekcji.
Swoją drogą absurdalność tej sytuacji jest żenująca. Jakim cudem ktoś kto potrafi przez 1,5 roku nie oddać długu, a potem w tej samej sytuacji zaciągnąć kolejny i znowu się od niego migać jest u nas selekcjonerem i jest brany pod uwagę jako reprezentant?! Nie jestem w stanie uwieżyć w jakąkolwiek chęć oddania tych pieniędzy, szczególnie po wypowiedzi w temacie selekcji.
A kojarzysz takiego gracza o ksywie Rince?
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
A niby to dlaczego? Jest selekcjonerem kadry jakby nie mowic narodowej, jesli bawicie sie w pamperki na takim poziomie to i pewne zasady gentelmanskie tez powinny tu obowiazywac.Duke pisze:Faktycznie żenująca sytuacja ale również żenujące byłoby odebranie Michałowi funkcji selekcjonera z tego powodu bo jedno z drugim nie ma wiele wspólnego.
Laik, Debek serio?? Nie trollujecie?? Az mi sie wierzyc nie chce.........