Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
A'propos księży to mnie zniszczył dzisiejszym obrazkiem o złym dotyku (w Rozluźnianiu) 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Wystarczy, że mnie jeden dzień nie ma, a już gadacie o jakichś totalnych pierdołach [czyli samochodach] 
Wczoraj z Hakiem i małą pomocą Michała [czyli stały skład pijaków z DT
] udało nam się dopić nasze nagrody z soboty. Oj, mieliśmy jeszcze trochę ostrzeżeń
zostało nam w ogóle jedno nieparzyste, czy komuś może brakuje? 
P.S. Czy ktoś z Was zamierza spędzać Sylwestra w Paradoksie?

Wczoraj z Hakiem i małą pomocą Michała [czyli stały skład pijaków z DT

P.S. Czy ktoś z Was zamierza spędzać Sylwestra w Paradoksie?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Było to dosyć perwersyjne, ale i tak to powiem (wredna jesteś tak apropo
)
Sporo wcześniej przed imprezą przyszedłem do Paradoxu, i się kogoś spytałemczy jest dzisiaj impreza Border Princes, na to ktoś mi mówi, że to na jutro przełożone na godzinę na którą miało być dzisiaj. Koleś ubrany podobnie do obsługi, to pewnie, że nie spałem od 3 nocy to nie rozróżniłem
To przychodzę w niedzielę, a tu miłą wiadomość, impreza była wczoraj. -.-
I jak tu nie być załamanym.
Ale obiecajcie mi, że się kiedyś z wami jeszcze napiję, proszę xD

Sporo wcześniej przed imprezą przyszedłem do Paradoxu, i się kogoś spytałemczy jest dzisiaj impreza Border Princes, na to ktoś mi mówi, że to na jutro przełożone na godzinę na którą miało być dzisiaj. Koleś ubrany podobnie do obsługi, to pewnie, że nie spałem od 3 nocy to nie rozróżniłem

I jak tu nie być załamanym.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja wredna?! Poczytaj co o mnie piszą - nieśmiała dziewczynkaFensir pisze:Było to dosyć perwersyjne, ale i tak to powiem (wredna jesteś tak apropo)

Ale wkręt!Fensir pisze:Sporo wcześniej przed imprezą przyszedłem do Paradoxu, i się kogoś spytałemczy jest dzisiaj impreza Border Princes, na to ktoś mi mówi, że to na jutro przełożone na godzinę na którą miało być dzisiaj. Koleś ubrany podobnie do obsługi, to pewnie, że nie spałem od 3 nocy to nie rozróżniłemTo przychodzę w niedzielę, a tu miłą wiadomość, impreza była wczoraj. -.-

Tzn. szkoda oczywiście

Skończ najpierw 18 lat!Fensir pisze:

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
death proof, stuntman TomashTomash pisze:Dżizas, już Cię miałem, Stefan, poprawić że pisze się Camarro (przez dwa "r"), ale przezornie sprawdziłem w gugielu![]()
Jestem zakochany w tym samochodzie. Konkretnie w ostatniej wersji, żadne tam starocie (ja wiem, stare amerykańskie wozy sind Krieg, ale nie sikam po nogach na widok starych Mustangów). Kto zgadnie po obejrzeniu jakiego filmu w mijającym roku?

"I fart in your general direction" 

A propos Death Proof akcja z czołówką i ostatnim pościgiem byłą warta uwagi reszta to nuda ;P
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie gustujemy w małych chłopcachFensir pisze: Chodzi o mnie i o piwo tak?

Ostatnio zmieniony 11 gru 2007, o 16:59 przez Skavenblight, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie chodzi o jednym piwie albo dwóch piwach
Albo jednym kielonie, dwóch kielonach 

Transformers, dziadu!Szaman pisze:death proof, stuntman Tomash

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Koniecznie nadrób ten brak. Najbardziej pozytywna niespodzianka filmowa roku 2007 (oczekiwałem kupy, dostałem wypas film).Szaman pisze:nie ogladalem, synku![]()
Gimme five!Szaman pisze:poza tym kompletnie nie znam sie na samochodach

Dostałem na mikołajki dwa tomy "budowy pojazdów samochodowych", taki podręcznik dla zawodówek