Pokaż paszczękę! (czyli "Pokaż Ryja" RELOADED)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Reyki, streszczenie i wytłumaczenie najkrócej jak się da: kisiel w majtachSkavenblight pisze:(...)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
to okreslenie czesto uzywane przez jedna z polskich celebritiesSkavenblight pisze:Chyba TwoichTomash pisze:Reyki, streszczenie i wytłumaczenie najkrócej jak się da: kisiel w majtachSkavenblight pisze:(...)
"I fart in your general direction"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
To ja se domaluje w paincie na następnym zdjęciu.Skavenblight pisze:Broda to alfa i omega, początek i koniec, broda to synonim męskości, po prostu czyste piękno i boskość na ziemiReyki pisze:Co broda?
Dlatego gdy widzę brodę, raduje się me serce
Szczyp moje auty a ja wygram Macki Wojny.
Dobra nie kłócic mi się tutaj.
Już wiem czemu nie moge sobie znaleźć kobiety.
Przyciągam samych facetów.PORAŻKA!
Dobra nie kłócic mi się tutaj.
Już wiem czemu nie moge sobie znaleźć kobiety.
Przyciągam samych facetów.PORAŻKA!
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Hehe to ja sobie pstryknę fotkę do awatara pod koniec tygodnia bo wtedy lepiej wyglądam
I jeszcze chyba powinno być ....drugs and rock'n roll
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Hmm, nie kojarzę. Ta sama od "żurków srurków", które "z torebki jebnie"?Szaman pisze:to okreslenie czesto uzywane przez jedna z polskich celebritiesSkavenblight pisze:Chyba Twoich
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
To chyba Pani Rabczewska?
Skavenblight lubi sex,figsy i PIWO.
Nie zapominajcie o Piwie.
Skavenblight lubi sex,figsy i PIWO.
Nie zapominajcie o Piwie.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken