Mastery 2017
Moderator: swieta_barbara
Re: Mastery 2017
Generalnie zależy od tego kiedy będzie DMP i jak się z Mackami dogadamy.
Jeśli DMP znowu wypadnie w ostatni weekend sierpnia to we wrześniu optymalny jest dopiero 3 albo 4 weekend a wtedy odpada master w pierwszej połowie października.
Zobaczymy jak wyjdzie, ale master będzie.
Jeśli DMP znowu wypadnie w ostatni weekend sierpnia to we wrześniu optymalny jest dopiero 3 albo 4 weekend a wtedy odpada master w pierwszej połowie października.
Zobaczymy jak wyjdzie, ale master będzie.
Ja lubię sobie robić jaja, ale jak już o coś pytam, to zazwyczaj poważniekangur pisze:Blesu ty tak na poważnie ?Blaesus pisze:No to pytanie nowicjusza w tej dziedzinie.
Gdyby Wrocław chciał coś zrobić, to pierwszy post jest obowiązujący jako wolne terminy?
Co, jeśli jakiś z nich nie jest pisany grubą czcionką? - można się tam wbić?

Nigdy mastera nie organizowałem, ale jest coraz więcej osób (także z poza Wrocławia), które deklarują swoją pomoc.
Nie mam pojęcia ile mamy pkt do "głosowania", z tego co się orientuję, to gdybyśmy zrobili lokal teraz w grudniu (a tak nie będzie), to mielibyśmy wcale nie mało do powiedzenia.
Jako Twierdza Wrocław myślimy o wielkim turnieju dla kilku systemów. Ale bez konkretnych terminów i informacji co i jak na razie nic nie obiecujemy.
Z pewnością zrobimy wielki turniej, ale czy wciągnięty będzie w to T9a, nie wiemy.
P.S. Kangur - jeśli chodzi o miejscówkę, to nie w bunkrze (z którego przeprowadziliśmy się do bardziej przyjemnego miejsca).

Poznań zgłasza chęć organizacji kolejnej edycji mastera. Generalnie chcielibyśmy zorganizować turniej w ramach Wojny Światów. W 2017 WŚ ma być we wrześniu, więc pewnie zależy to też od Lublina jaki oni termin chcą/mogą wybrać - czy jesteśmy się w stanie tutaj dogadać. Jeśli termin wrześniowy byłby zajęty to jesteśmy w stanie też zrobić mastera w listopadzie. Obecnie ekipa organizatorska w składzie Ja, Naviedzony i MikiChol ze wsparciem logistycznym Kudłatego.
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
ok wpisuje was w takim razie wstępnie na Listopad jeśli coś się zmieni dajcie znać
@Laik - tak. WŚ zmienia termin ze względu na zmianę miejscówki na większą. Wtedy też limit miejsc będzie odpowiednio wyższy. Jeśli będziemy robić osobno, w listopadzie to tym bardziej nie będzie takiego problemu z miejscami.
@Stan - super, dzięki. Czekamy na info. Czasu jeszcze trochę jest
@Stan - super, dzięki. Czekamy na info. Czasu jeszcze trochę jest

Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
można dopisać trójmiasto w lipcu, (3k pts, 48x48", 7 bitew)
dodałem dzięki za info
esgaroth pisze:można dopisać trójmiasto w lipcu, (3k pts, 48x48", 7 bitew)

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- wind_sower
- Masakrator
Oł Yeah!
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
trójmiasto nie musi mieć mastera
to nie jest taki must have, ja tylko zgłosiłem możliwość organizacji

dodałem mapkę i info od Hrabiego