[MASTER] Kraków-Zielonki 28-29.01.2017, 3x4500 9 Age
Re: [MASTER] Kraków-Zielonki 28-29.01.2017, 3x4500 9 Age
Dodane do regulaminu informacje o scenariuszach w kolejnych bitwach
SCENARIUSZE
Bitwa nr 1
1,2 pairings hold the ground
3th pairing breakthough
Bitwa nr 2
1,2 pairings breakthrough
3 pairing capture the flag
Bitwa nr 3
1,2 pairings capture the flag
3 pairing secure target
Bitwa nr 4
1,2 pairings secure target
Bitwa nr 5
3 pairing breakthrough
Gracze wystawieni grają scenariusze 1 i 2
SCENARIUSZE
Bitwa nr 1
3th pairing breakthough
Bitwa nr 2
1,2 pairings breakthrough
Bitwa nr 3
1,2 pairings capture the flag
3 pairing secure target
Bitwa nr 4
1,2 pairings secure target
Bitwa nr 5
3 pairing breakthrough
Gracze wystawieni grają scenariusze 1 i 2
- wind_sower
- Masakrator
Poszła przedpłata od Teamu "Silesia United"
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Pożyczę malowane: 2 demigryfy i jakiegoś herosa na koniu mogącego robić za Grand Mastera
Waluta standardowa lub mniej standardowa

Waluta standardowa lub mniej standardowa

"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Zaktualizowana na chwile obecna lista przedpłat i zgłoszeń.
Bardzo proszę o pisanie tu, że ktoś zrobił przedpłatę albo wysłał zgłoszenie wtedy mamy ślad i możemy na bieżąco sprawdzać.
Przedłużyłem wpłaty do północy do Poniedziałku tak samo jak zgłoszeń, żeby jedna data była na wszystko.
Rozpiski zostaną przesłane do kapitanów TYLKO TYCH drużyn, których te rozpiski przesłali na czas.
Bardzo proszę o pisanie tu, że ktoś zrobił przedpłatę albo wysłał zgłoszenie wtedy mamy ślad i możemy na bieżąco sprawdzać.
Przedłużyłem wpłaty do północy do Poniedziałku tak samo jak zgłoszeń, żeby jedna data była na wszystko.
Rozpiski zostaną przesłane do kapitanów TYLKO TYCH drużyn, których te rozpiski przesłali na czas.
Ostatnio zmieniony 20 sty 2017, o 11:17 przez Albo_Albo, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja tylko chciałem zaznaczyć, że nasza drużyna posiada oficjalną akredytację MSZ na reprezentowanie San Escobar.
dzięki takiemu zabiegowi nasz turniej będzie międzykontynentalny 

"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Poszedł przelew za team: Sieroty po Battlu
Poszła przedpłata wczoraj koło 14, czy mógłbyś zerknać jeszcze raz?Albo_Albo pisze:Zaktualizowana na chwile obecna lista przedpłat i zgłoszeń.
teraz zrobiłem aktualizacje po ostatnim księgowaniu mbanku
na czerwono drużyna kompletna w sensie P/Z tu jako przykład Czarne Wrony Awangarda. Brawo!
proszę o informację jeśli ktoś zrobił przelew / przesłał rozpiski a nie jest to uwzględnione w pierwszym poście
na czerwono drużyna kompletna w sensie P/Z tu jako przykład Czarne Wrony Awangarda. Brawo!
proszę o informację jeśli ktoś zrobił przelew / przesłał rozpiski a nie jest to uwzględnione w pierwszym poście
update zgłoszeń oraz przedpłat na chwilę obecną
przypominam że dead line obydwu mija w PON w nocy
przypominam że dead line obydwu mija w PON w nocy
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Kto poratuje stegadonem?zaplata w piwku

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki