Macki Wojny 2007 15-16.12.2007 Master w Łodzi
Kilka kawiarenek jest w okolicy(dokładnie tamtych rejonow miasta nie znam).Na 100% jest "spadochronowa" obok dworca(czyli jakieś 4 przystanki).
Do mnie jest troche daleko by podjechać.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Ej, z tym rzyganiem na kolumny to ja żartowałem Ale skoro juz zarezerwowaliscie miejscowke to spoko moze byc Szkoda tylko ze na turnieju nie wszysscy sa pelnoletni i nie wypijemy w pełnym gronie.
Jerzyn: Inferno wyjechał na miesiac do Espanii, wraca w styczniu.
Jerzyn: Inferno wyjechał na miesiac do Espanii, wraca w styczniu.
A czy moglbym prosic o ogarniecie tematu w piatek jak bedziecie wszystko ustawiac? To najwazniejsze rejestrowanie w tym roku dla mnie, jezeli nie bedzie netu to bede mial okrutnie przesraneReyki pisze:Kilka kawiarenek jest w okolicy(dokładnie tamtych rejonow miasta nie znam).Na 100% jest "spadochronowa" obok dworca(czyli jakieś 4 przystanki).
W ostateczności można podjechac do mnie.Może mieszkam daleko ale chyba najbliżej ze wszystkich graczy(no chyba że Krysiak sie zaoferuje).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Sumo.Tak wygląda spora część starych szkół w Łodzi.
W parku Sienkiewisza jest kolejne wyremontowane stare liceum.
Tak powinny wyglądac wszystkie szoły.A nie jakieś post komunistyczne szare gmachy.
Tak powinny wyglądac wszystkie szoły.A nie jakieś post komunistyczne szare gmachy.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
sala za pol milionaReyki pisze:Sumo.Tak wygląda spora część starych szkół w Łodzi.
twoje domki sa dla ciebie jak pick of destiny
spoko, malal to dobry chlopak, niech sobie wygrywa. w koncu w tym sezonie ma chyba jeden z lepszych wynikow masterowych z calej ligii zreszta potrafi wypic flaszke duszkiem