![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Więcej szczurków:
Oraz rydwan tęczowy:
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
hehwojo1410 pisze:Jak zwykle jestem pod wrażeniem tempa i bardzo dobrej jakości.
Piękna robota![]()
Jak będę kiedyś obrzydliwie bogaty to sobie kupię armię zielonoskórych i zlecę Ci malowanie
Maluj, maluj, elfy to moja ulubiona armia i z chęcią popatrzęKosa pisze: I dzięki za pochwały, to na zlecenia ale niebawem wrzucę 10 Dragon Princów/Siler helmów jak będę wolał dla mnie to wtedy można krytykować
Ogólnie to w przeciągu dwóch/trzech miesięcy pragnę kończyć malowanie swej rozpiski i o dziwo są na to bardzo realne szanse sukcesu.
Czyli 20 shadow warriorów, dokończyć lwi rydwan z Korhilem na górze plus dorobić z 15 Swordmasterów(i zostanie przemalować z 30 łuków i drugą piętnastkę SM i będę tak szczęśliwy jak nigdy nie byłem
ale to w nawiasie to już nieco pózniej)
dokładnie i odwieczny dylemat, czy nie zrobić z niego po prostu lorda,w zasadzie to ten wzór marnuje się jako zwykły czempionKołata pisze:Szczególnie lubię te wzory DP, a najbardziej model championa.
Trzeba konkretnie dać Kosie zagrożenie i powiedzieć sobie za 2 lata będę tak malowaćDzejkob666 pisze:@Kosa Serio chyba ciężko komukolwiek będzie znaleźć na takie zacne figurki jakieś słowa krytyki. Co najwyżej coś w stylu "za niebiesko panie..". Fajnie będzie kiedyś dojść do takiego poziomu, chociaż przy moim zapale to się pewnie nie wydarzy : >